נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

פדרר הדהים את רפאל נדאל על החימר בהמבורג F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

פדרר הדהים את רפאל נדאל על החימר בהמבורג

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: פדרר הדהים את רפאל נדאל על החימר בהמבורג
הודעהפורסם: 20 מאי 2007, 22:14 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

הפנומן השוייצרי השלים מהפך, ניצח 6:2, 2:6 ו-0:6 וקטע את רצף 81 הניצחונות הרצופים של הספרדי על המשטח האדום. ילנה ינקוביץ' אלופת רומא

עד הבוקר חשבו אוהדי הטניס שתואר אלוף הרולאן גארוס כבר ידוע מראש אך הערב (ראשון) התהפכו היוצרות כשרוז'ה פדרר קם לתחיה על משטח החימר והדהים את מלך החימר הספרדי, רפאל נדאל, עם ניצחון ענק 6:2, 2:6 ו-0:6 בגמר טורניר המבורג. ההפסד של הספרדי קטע רצף של לא פחות מ-81 ניצחונות רצופים על המשטח האדום.

פדרר המאושר אמר לאחר הסיום: "זה נהדר לשחק פה שוב ולזכות פה שוב. התאהבתי בטורניר הזה. לנצח 81 משחקים זה רצף מדהים, יש לי המון כבוד אליו".

נדאל המאוכזב פירגן ליריבו: "אם הייתי צריך להפסיד למישהו, רוז'ה הוא האיש. אני מברך אותו על טורניר גדול ומאחל לו הצלחה בצרפת".

הפתיחה היתה צפויה כנדאל שבר את ההגשות של פדרר במשחקון השלישי והחמישי ועלה ליתרון 1:4 במערכה הראשונה כשגם את הניצחון היחיד שלו השיג השוייצרי לאחר שהציל שתי נקודות שבירה.

לפדרר היו שתי הזדמנויות לשבור את משחקוני ההגשה של נדאל אך הן הוחמצו והספרדי טייל ל-2:6 בסיום המערכה, שלא רמז על הבאות.

פדרר חזר בגדול במערכה השניה ושבר את הגשותיו של נדאל ל-1:3. ברגעים האלה פדרר חזר ליכולת השיא שלו, שנעלמה בחודשיים האחרונים. השוייצרי המשיך במומנטום המדהים ועלה ל-2:5. שבירה נוספת בתום משחקון ארוך מאוד השלימה את המלאכה במערכה השניה.

המערכה השלישית נפתחה שוב בבליץ של השוייצרי, שפרק את כל התסכול שלו על הספרדי בבת אחת. השוייצרי פתח את המערכה המכריעה עם שבירה כבר במשחקון השני, המשיך לשלוט בכדורי ההגשה שלו ועלה ל-0:3 מהיר.

עוד לפני שנדאל הספיק להתאושש התוצאה שהופיעה על הלוח היתה 0:5 ונדאל ניגש למשחקון ההגשה האחרון אותו הוא גם הפסיד. פדרר השלים ניצחון בשבעה משחקונים רצופים עם רצף של ארבע שבירות ורץ לחגוג עם אלפי האוהדים ביציע.

מעבר לניצחון היוקרתי והסנסציוני בהתחשב בעליונות של נדאל על החימר, פדרר רשם גם זכיה רביעית בטורניר הגרמני.

ינקוביץ' אלופת רומא
ילנה ינקוביץ' הסרבית, הוכיחה היום ברומא כי היא אחת המועמדות החזקות לזכייה ברולאן גארוס המתקרב, כשזכתה בתואר חימר שני גדול העונה אחרי צ'ארלסטון, עם ניצחון על המדורגת 3 בעולם, סבטלנה קוזנצובה מרוסיה 5:7 ו-1:6 תוך שעה וארבע עשרה דקות בלבד.

לקוזנצובה המאוכזבת היה הפסד שני ברציפות בגמר, לאחר שהפסידה לאיוונוביץ' בגמר טורניר ברלין בשבוע שעבר.

"זה לא יאומן , כמה שהניצחון הזה חשוב עבורי", אמרה הסרבית שתעלה למקום ה-4 בעולם, בדרוג שיתפרסם מחר. "אני לא מלחיצה את עצמי, אני משחקת ומשתפרת משבוע לשבוע", הוסיפה ינקוביץ שרשמה הסטוריה בכך שהיתה היחידה מזה 13 שנה, שלא שמטה מערכה בדרך לתואר, מאז קונצ'יטה מרטינז.

קוזנצובה שמאזנה מצביע על 4:0 בגמרים השנה אמרה: "זה קצת עצוב, כי שיחקתי טוב השבוע. אני נאבקת מזה זמן רב בעצמי, אני לא משחקת כפי שאני יכולה".

אובזילר מחר באיסטנבול מול רזאי
ציפי אובזילר, 89 בעולם, שנכנסה ממש ברגע האחרון לטורניר איסטנבול , תתמודד מחר (שני) בסיבוב הראשון מול הצרפתיה אבראן רזאי המדורגת 59 בעולם, במפגש הראשון אי פעם בין שתי הטניסאיות.

נצחון של אובזילר והיא עשויה לפגוש בסיבוב השני את וונוס וויליאמס, אלופת הטורניר מ-2005.

הטורניר באיסטנבול, בו זכתה שחר פאר בשנה שעברה, התחזק מאוד השנה וכולל פרט לוויליאמס גם את מריה שארפובה ואלנה דמנטייבה.

בזוגות תשתף פעולה אובזילר עם יקארינה ביצ'קובה מרוסיה והשתיים יתמודדו בסיבוב הראשון מול טטיאנה פוצ'ק ואנסטסיה יקימובה מבלארוס.

יבגניה סברנסקי , 203 בעולם, איכזבה מאוד כשנוצחה היום בסיבוב השני של מוקדמות טורניר שטרסבורג ע"י אמילי בקווט, 428 בעולם בתוצאה 5:7, 6:1 ו- 1:6.

------------------
לך בית"ר נשבעתי אמונים!@!
בית"ר?!עם היית משחקת בשמיים הייתי מת כדי לראות אותך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

פדרר הדהים את רפאל נדאל על החימר בהמבורג

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית