נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

צביקה שרף מועמד למשרת מנג'ר-על במכבי F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

צביקה שרף מועמד למשרת מנג'ר-על במכבי

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: צביקה שרף מועמד למשרת מנג'ר-על במכבי
הודעהפורסם: 01 מאי 2007, 12:31 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

פרסום ראשון: מאמן הנבחרת אמור להיות האוטוריטה הבכירה בצהובים בשנה הבאה ועשוי להביא את אנשיו. ספאחיה צפוי לעזוב, שרף: "לא דיברו איתי"

פרסום ראשון: צביקה שרף, מאמן הנבחרת, מועמד לשמש מנג'ר-על במכבי ת"א בעונה הבאה. עדיין לא ברור מי יהיה המאמן שיעבוד תחת שרף אך ידוע כי המאמן הבכיר ירצה להביא את אנשיו שלו לעבוד מתחתיו.

כפי שפורסם לראשונה , נבן ספאחיה צפוי לעזוב בעונה הבאה. המאמן הקרואטי שהובא כהבטחה גדולה אכזב עם ההופעה באירופה וכמובן עם שמיטת הגביע.

מכבי של השבועות האחרונים אמנם חוזרת לעצמה בליגה, אך במכבי ת"א עדיין לא רגילים בשלב זה של העונה להתעסק בליגה המקומית בעוד קבוצות העילית של הכדורסל באירופה (להן מכבי היתה שייכת), מתכוננות להופעה בפיינל-פור.

שרף אמר בתגובה: "איש לא דיבר איתי". בתשובה לשאלה האם מכבי עדיין מעניינת אותו וקורצת לו לחזור לאמן בקבוצה ולא בנבחרת, ענה המאמן: "אני לא מוכן לתת תשובה לשאלה הזו".

ספאחיה הגיב על הידיעה ואמר למיכל גרונדלנד: "זו הפעם הראשונה שאני שומע על הנושא הזה. אני לא מעוניין להתעסק בו. אני אישית יודע שיש לי חוזה לעונה הבאה. אני צריך לעשות את העבודה שלי על המגרש".

הבעלים של מכבי, דייויד פדרמן פיזר מספיק רמזים במהלך העונה בנוגע למה שיהיה בקבוצה בעונה הבאה. "אני מבטיח לאוהדי מכבי ת"א מחוייבות מוחלטת לשנה הבאה, תהיה עונה טובה יותר. ברור לנו מהם השינויים שאנחנו צריכים לעשות".

גורמים בכירים במכבי ת"א אמרו במהלך העונה בנושא המאמן: "עם כל הכבוד שיש לנבן ספאחיה חוזה גם לעונה הבאה, איש לא מדבר על זה במועדון, לא בפניו ולא מאחורי גבו. אין שום עניין לזמן את ספאחיה לשיחה בדירקטוריון מכבי, כי על מה כבר יש לדבר? הדבר היחיד שברור - נבן ספאחיה לא ימשיך במכבי ת"א בעונה הבאה וזה סופי".

שרף זוכה להערכה רבה בקרב פרנסי מכבי, שרוצים לחזור לאופציית הצוות הישראלי לאחר ההתנסות עם ספאחיה.

שרף אימן את מכבי ת"א עוד בימים של רודי דאמיקו (כעוזר) וזכה באליפות אירופה עם הקבוצה. הוא זכה עם הצהובים ב-10 אליפויות מקומיות ובשישה גביעי מדינה.

ע"פ התוכנית, שרף יהיה מנג'ר-על כאמור כשתחתיו יהיה צוות שאמון עליו. לא ברור אם גיא גודס, שלא מחזיק בחוזה לעונה הבאה, יישאר בהיכל נוקיה.

שרף יהיה גם זה שיצטרך להחליט לגבי מספר שחקנים ועתידם בקבוצה: וויל ביינום מראה לאחרונה מה הוא שווה אך ההחלטה תהיה של מאמן הנבחרת. סימאס יסאיטיס מתנדנד, גוראן ירטין גם כן ונואל פיליקס אמור לעזוב.

את תגובתו של פדרמן לידיעה לא ניתן היה להשיג.

------------------
לך בית"ר נשבעתי אמונים!@!
בית"ר?!עם היית משחקת בשמיים הייתי מת כדי לראות אותך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

צביקה שרף מועמד למשרת מנג'ר-על במכבי

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית