נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

סמי לי מונה למאמנה החדש של בולטון F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

סמי לי מונה למאמנה החדש של בולטון

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: סמי לי מונה למאמנה החדש של בולטון
הודעהפורסם: 30 אפריל 2007, 11:37 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

עוזר המאמן של אלרדייס המתפטר הוקפץ לתפקיד הבכיר באצטדיון ריבוק. לי: "מקווה להמשיך את מה שאלרדייס עשה פה. המעמד מאוד מרגש אותי"

סמי לי, עוזרו של סם אלרדייס בשנתיים האחרונות, מונה במקומו למאמנה החדש של בולטון.

לי בן ה-48, ישתלט על העניינים באצטדיון ריבוק אחרי התפטרותו המפתיעה אמש (ראשון) של אלרדייס, שאימן את המועדון בשמונה השנים האחרונות.

"אני מאושר על כך שמוניתי למאמנה החדש של בולטון", אמר עוזר המאמן שקפץ מדרגה אולי מוקדם מהצפוי מבחינתו.

לי הוסיף: "אלרדייס השאיר מורשת אדירה אחריו ואני עכשיו צריך להמשיך את מה שהוא התחיל".

לי, שהחל לאמן בבולטון ביוני 2005, הוסיף: "לקח לי בדיוק שניה להחליט שאני מקבל את התפקיד אחרי שהוא הוצע לי".

לי מגיע לתפקיד הבכיר בבולטון אחרי עבודה מוצלחת בליברפול, אנגליה וכאמור במועדון עצמו.

"אני מאוד גאה לשבת כאן כמנג'ר החדש של בולטון", אמר לי בסיום מסיבת העיתונאים כאשר הוא לא מצליח להסתיר את התרגשותו.

בבולטון משחקים כידוע שני שחקניה הבינלאומיים של נבחרת ישראל, עידן טל וטל בן-חיים, כאשר האחרון צפוי לעזוב את אצטדיון ריבוק בעונה הבאה לטובת אחת הקבוצות הגדולות באנגליה.

------------------
לך בית"ר נשבעתי אמונים!@!
בית"ר?!עם היית משחקת בשמיים הייתי מת כדי לראות אותך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

סמי לי מונה למאמנה החדש של בולטון

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית