נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

מתח רב בין ראשי בני-יהודה לניצן שירזי F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

מתח רב בין ראשי בני-יהודה לניצן שירזי

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מתח רב בין ראשי בני-יהודה לניצן שירזי
הודעהפורסם: 25 אפריל 2007, 02:14 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

הפרסומים על כוונת המאמן לעזוב את השכונה לא נותנים שקט למועדון. גורם בקבוצה: "מקווה שהעניין לא ישפיע על המשחק הקרוב מול מכבי ת"א"

מאז הפרסומים על כוונתו של מאמן בני יהודה, ניצן שירזי, לסיים את תפקידו בסיום העונה, למרות החוזה לעונה נוספת, קיים מתח רב בין המאמן לראשי המועדון.

גורם בקבוצה אמר הערב: "אני מקווה שהעניין לא ישפיע על משחק הליגה הקרוב נגד מכבי ת"א. אנחנו נמצאים במצב לא פשוט ואני מאוד מקווה שזה לא יפגע בתפקוד השחקנים על המגרש".

ללא שום קשר לתוצאה בדרבי נגד מכבי, בבני יהודה כבר מכינים אליבי ומכוונים אצבע מאשימה לעבר המאמן, על כל צרה שלא תבוא. גם ככה, במהלך העונה, המאמן שירזי, לא היה חסין משום ביקורת, במיוחד מצד האוהדים, אבל הפעם העניין חמור אף יותר. במקרה של הפסד, כל החצים יופנו לעבר המאמן, דבר שמעלה עוד יותר את המתח לקראת המשחק.

אותו גורם הוסיף: "אנחנו יודעים איך נעלה למשחק נגד מכבי, אבל לא יודעים איך זה יגמר מבחינתנו".

ההערכות בבני יהודה הן, שגם אם לא תצא הודעה רשמית מצידו של המאמן על סיום התקשורת ואפילו אם שירזי יחזור בו ברגע האחרון מכוונותיו, הצדדים, המאמן וההנהלה בראשותם של חזי מגן ומשה דמאיו, כבר לא יוכלו להמשיך לעבוד יחד גם בעונה הבאה.

ההכנות של בני-יהודה לקראת המשחק ימשכו מחר, בצל האירועים אחרונים. שירזי יאלץ להסתדר ללא שלושה שחקנים מובילים: איציק עזוז, שהורחק במשחק הליגה האחרון נגד הפועל ת"א, אלי אברבנל וסאלם אבו-סיאם, שלא ישחקו בגלל צהובים.

לעומתם יחזרו המורחקים מהמחזור שעבר, הבלם הקרואטי, ישה ורדאן שישוב למרכז ההגנה בצוותא עם אסי דומב ויאיר אזולאי שיאייש ככל הנראה את עמדת המגן הימני. במצב בו אבו-סיאם לא ישחק, הקפטן אסי בלדוט ישחק על המשבצת של המגן השמאלי.

------------------
לך בית"ר נשבעתי אמונים!@!
בית"ר?!עם היית משחקת בשמיים הייתי מת כדי לראות אותך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

מתח רב בין ראשי בני-יהודה לניצן שירזי

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית