נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

ראובן עטר יוצא לסלובקיה F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

ראובן עטר יוצא לסלובקיה

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ראובן עטר יוצא לסלובקיה
הודעהפורסם: 24 אפריל 2007, 13:23 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

מאמן מכבי נתניה יבחן את התנאים בעיר סנץ, שצפויה לארח את הקבוצה מעיר היהלומים במחנה האימונים בקיץ. איליה יברויאן מקרית שמונה הוצע לקבוצה

מאמן מכבי נתניה, ראובן עטר, ייצא אחר הצהריים (שלישי) לסלובקיה במטרה לבדוק את התנאים בעיר סנץ, שבה הקבוצה מעיר היהלומים צפויה לערוך את מחנה האימונים שלה בקיץ.

עטר יבחן את איכות מגרשי האימונים ואת בית המלון השוכן בסמוך למגרש האימונים. עדיין לא נקבע תאריך סופי לקיום מחנה האימונים, שכן הכל תלוי במיקום שבו תסיים מכבי נתניה את העונה.

עטר אף יצפה במשחק חצי גמר הגביע הסלובקי שבו נוטלת חלק קבוצת סנץ שבבעלותו של דניאל יאמר. "אני הולך לבדוק אם ההתנאים שם מתאימים לנו לקיים את מחנה האימונים", אמר עטר .

"המטרה של הנסיעה היא גם לקיים ביקור גומלין אצל מאמן קבוצת סנץ, פאלוביץ', שהתארח אצלנו וכעת אני האורח שלו במשחק חצי הגמר של קבוצתו. אני לא הולך לעקוב אחר שמות ספציפיים שניתנו לי מראש", הוסיף עטר.

את האימון מחר יעביר עוזרו של המאמן, אמיר שלח. הקשר תמיר כהן, שלא התאמן בשל מתיחה קלה בשריר הירך, חזר לאימונים. קצב התקדמות החלמתו של מזואה אנסומבו משביע את הרצון והוא ערך אימון מלא. בנתניה אופטימיים באשר לאפשרות שיתופו במשחק הליגה בשבת מול הפועל כפר-סבא. השוער לירן שטראובר, שספג במהלך האימון מכה ברגל, סבל מכאבים ולא התאמן עם הקבוצה. שטראובר קיים אימון כושר.

חלוץ עירוני קרית-שמונה, איליה יברויאן, הוצע למכבי נתניה על-ידי אחד מנציגיו בארץ. עם זאת, בנתניה סירבו להתייחס לידיעה.

------------------
לך בית"ר נשבעתי אמונים!@!
בית"ר?!עם היית משחקת בשמיים הייתי מת כדי לראות אותך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

ראובן עטר יוצא לסלובקיה

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית