נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

"אם חלוץ ישראלי, גולן הוא אופציה ראשונה" F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

"אם חלוץ ישראלי, גולן הוא אופציה ראשונה"

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: "אם חלוץ ישראלי, גולן הוא אופציה ראשונה"
הודעהפורסם: 22 אפריל 2007, 23:01 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

גורם בכיר בבית"ר ירושלים כבר מתכנן את העונה הבאה: " מזרחי מאוד מעריך את עומר". יו"ר מכבי פ"ת שינו זוארץ: "אם גולן יימכר, זה יהיה רק לאירופה". הקבוצה חזרה להתאמן, זנדברג יהיה כשיר להכח

בבית"ר ירושלים לא התחילו עדיין בהכנות הרשמיות לעונה הבאה, מלבד קביעת תאריכים ומקומות למחנות האימונים של הקבוצה בקיץ. בכל הנוגע לרכש ולשינויים בסגל שומר הצוות המקצועי, בראשות יוסי מזרחי, על שתיקה, למרות שכבר ברור כי הוא ירצה לצרף לקבוצה חלוץ ישראלי.

גורם בכיר בבית"ר אישר ואמר היום: "אם נרצה חלוץ ישראלי אז עומר גולן יהיה האופציה הראשונה שנבדוק". בקבוצה מדברים על כך שמזרחי מאוד מעריך את חלוץ מכבי פ"ת והיה שמח לצרף אותו לסגל.

במכבי פ"ת טוענים כי הנושא לא עלה וגם לא יעלה לדיון. יו"ר הקבוצה, שינו זוארץ, אמר לאתר: "עומר גולן לא ישחק בשום קבוצה בישראל, חוץ מבמכבי פ"ת. אם הוא יימכר זה יהיה רק לאירופה". דובר בית"ר ירושלים, עודד זרגרי, אמר: "אנחנו לא מתעסקים בעונה הבאה. יש לנו אליפות לקחת".

הקבוצה חזרה היום (ראשון) להתאמן אחרי יומיים של חופש, בעקבות ההדחה מגביע המדינה. מזרחי דרבן את שחקניו באימון ואמר להם: "נותרו רק עוד חמישה משחקים, שכל אחד מהם חשוב. אני מצפה מכם לתת את המקסימום כדי להשיג את האליפות".

מיכאל זנדברג ערך אימון ריצה קל בלבד, אבל אמור להיות כשיר למשחק ביום ראשון מול הכח עמידר ר"ג, במסגרת המחזור ה-29. עמרי אפק חזר להתאמן לראשונה מאז שנפצע יחד עם הקבוצה ומקווה שיוכל לקחת חלק בשני המשחקים האחרונים של העונה.

טיבריוס דראו צעק באימון על אחד הפיזיותרפיסטים של הקבוצה: "אני לא יודע איזה אנשים עובדים פה, זה אנשים או קופים?". בקבוצה הגיבו: "אנחנו כבר לא מתייחסים לדברים שלו, זה קורה כל יומיים. כל מה שנותר זה לצחוק על זה".

מחר תקיים בית"ר אימון נוסף וביום שלישי יהנו השחקנים מיום חופשי, כדי שיוכלו לחגוג את יום העצמאות עם משפחותיהם.

------------------
לך בית"ר נשבעתי אמונים!@!
בית"ר?!עם היית משחקת בשמיים הייתי מת כדי לראות אותך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 אפריל 2007, 23:02 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

שינו זוארץ?עוד מילה וגם אתה שלו!

------------------
לך בית"ר נשבעתי אמונים!@!
בית"ר?!עם היית משחקת בשמיים הייתי מת כדי לראות אותך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

"אם חלוץ ישראלי, גולן הוא אופציה ראשונה"

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית