נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

אלון יפת: עונשי ההשעיה לא מוסיפים ביטחון F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

אלון יפת: עונשי ההשעיה לא מוסיפים ביטחון

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אלון יפת: עונשי ההשעיה לא מוסיפים ביטחון
הודעהפורסם: 20 אפריל 2007, 15:59 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

כ-200 שופטים מאיזור הצפון ערכו כינוס בנוכחות נציגי קבוצות בליגה הלאומית ודנו באיכות השיפוט, כשירות המשחקים בלאומית וענישת שופטים

בנוכחות 200 שופטים מאיזור הצפון, השופט הבינלאומי אלון יפת, מנהל האיזור, חנן סונטג, ונציגים מ-6 קבוצות מהליגה הלאומית, התקיים דיון נרחב בו הועלו מספר נושאים כמו כשירות המשחקים בליגה הלאומית, פערי האיכויות בין השופטים של ליגת העל לליגה הלאומית ונושא הענישה כלפי שופטים שטעו.

בין המשתתפים נטלו חלק שלומי דורה (הפועל חיפה), ירון הוכנבוים (נצרת עילית), שאול דה צ'וקרל (הפועל עכו), אוהד קדוסי (סכנין), בנצי קירשנצווייג (אחי נצרת) ויוסי דורה (קרית שמונה).

השופט הבינלאומי אלון יפת התייחס לעובדה שאחרי כל טעות של שופט הוא מושעה לתקופה מסויימת: "בזמן האחרון יש טרנד שכאשר שופטים טועים, משעים אותם לתקופה של שבועיים שלושה. אני נגד ההשעיות. לא נראה לי שאחרי ששופט מושעה הוא חוזר טוב יותר".

יפת המשיך בביקורת: "זה לא מוסיף ביטחון לאף אחד. לצערי עוד לפני ההחלטה באיגוד כבר יש כותרות על איזה עונש השופט יקבל. אני כשופט, יכול להעיד שעוד לפני שהאחראים עלי ידעו איזה ציון המבקר נתן לי, זה כבר יוצא בתקשורת. לצערי באיגוד לא עושים שום דבר נגד התופעות הללו, אז להם אין מה לבוא ולדרוש מאיתנו לעשות דברים אחרים.

על העובדה שלאחרונה יותר ויותר שופטים פונים לעורכי דין כדי לתבוע את המאמנים (כמו במקרה של משה בוחבוט ורוני לוי), אמר יפת: "ברגע שאנחנו מרגישים שאף אחד לא מגן עלינו, בגלל שמאמנים ובעלי בית מרשים לעצמם לפתוח את הפה, לא מותירים לנו הרבה ברירות.

לצערי אלו שפתחו את הפה מגיעים לבית הדין, מקבלים עונש, ואח"כ מערערים על העונש ומקבלים הקלות. לא ייתכן למשל שאלון חזן יקבל הרחקה של 3 משחקים, ורוני לוי שאמר דברים קשים יקבל על תנאי".

------------------
לך בית"ר נשבעתי אמונים!@!
בית"ר?!עם היית משחקת בשמיים הייתי מת כדי לראות אותך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

אלון יפת: עונשי ההשעיה לא מוסיפים ביטחון

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית