נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

אשדוד נקנסה ב-50 אלף ש' על התבטאויות בן זקן F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 3 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

אשדוד נקנסה ב-50 אלף ש' על התבטאויות בן זקן

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אשדוד נקנסה ב-50 אלף ש' על התבטאויות בן זקן
הודעהפורסם: 01 אפריל 2007, 14:25 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

הבעלים עצמו ישלם 20 אלף שקל לאחר שתובע ההתאחדות מצא קשר ישיר בינו לקבוצה. המידע המפליל: חתימתו על החוזה עם בית"ר על העברת יוסי מזרחי. תגובת בן זקן: חבורת הפושעים לא תשתיק אותי

ביה"ד המשמעתי של ההתאחדות לכדורגל הרשיע היום (ראשון) את ג'קי בן זקן ומ.ס. אשדוד בהעלבה וביזוי של המערכת השיפוטית. הקבוצה נקנסה ב-50 אלף שקלים וספגה עונש של הפחתת 2 נקודות על תנאי למשך שנה. בן זקן נקנס ב-20 אלף שקלים ונאסר עליו למלא תפקיד רשמי בקבוצה ו/או בהתאחדות. כמו כן נאסר עליו להימצא בתחומי המגרש למשך ארבעה חודשים.

העונש הכבד הגיע לאחר שבן זקן אמר כי דייני ההתאחדות "משרתים את המדיניות של היושבים בהתאחדות. הם צריכים להצדיק את המשכורות שהם מקבלים בסוף החודש"... "הדיינים מביישים את המקום, הכל פה מכור". הדיון בעניינו של בן זקן נערך לפני שבועיים, אולם ההחלטה בעניינו נדחתה להיום. בפרק זמן זה ניסה תובע ההתאחדות, עו"ד שלום אבן עזרא, למצוא קשר ישיר בין מ.ס. אשדוד לבן זקן, מאחר שהאחרון אינו רשום בהתאחדות לכדורגל כבעל תפקיד רשמי במועדון.

אבן עזרא מצא חוזים המראים כי חברות בבעלות בן זקן העבירו כספים לאשדוד, אולם זה לא הספיק. מה שהפליל את בן זקן היה מסמך העברתו של יוסי מזרחי לבית"ר ירושלים תמורת 120 אלף דולר, בו הופיע בן זקן כחותם בלעדי מטעם אשדוד. בעזרת המסמך הוכיח אבן עזרא כי בן זקן ממלא תפקיד רשמי במועדון, והרשיע את הקבוצה באחריות שילוחית למעשיו.

תגובתו של בן זקן לעונש: "אמרתי כבר מזמן שההתאחדות היא פשוט בדיחה עצובה. אף אחד לא ימנע ממני לדבר ולהביע את דעתי. לא אבי לוזון ולא עושי דבריו. לא אתן לחבורת הפושעים הזאת את התענוג, ואמשיך לדבר מעל כל במה אפשרית. ברור שהם פוגעים בקבוצה כדי להשתיק אותי. כשניסו להשתיק את לוני הרציקוביץ' הם פתחו נגדו בחקירה. מעניין שדייויד אבו, סוכן לא מורשה, הביא שחקנים למכבי פ"ת ושם לא נפתחה חקירה. זה רק מראה שהכל נעשה לפי הנחיות ומכור מראש. הם דחו את ההחלטה בשבוע כי רצו להשתיק את העונש המצחיק שניתן לרוני לוי. אני בכלל לא יודע אם יש להם סמכות להעניש את הקבוצה, ונבחן את זה משפטית אחרי החג. כל עוד דעת הקהל איתנו – ואני זוכה להרבה גיבוי – ממש לא מעניין אותי מה הם אומרים. אנחנו הטובים והם הרעים".

------------------
לך בית"ר נשבעתי אמונים!@!
בית"ר?!עם היית משחקת בשמיים הייתי מת כדי לראות אותך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 אפריל 2007, 03:47 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

ג'קי בן-זקן יפסיק לתמוך במ.ס אשדוד
http://www.one.co.il/cat/articles/artic ... 0023&bz=19

------------------

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 אפריל 2007, 03:48 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

בהתאחדות שוקלים: הפחתת נק' בפועל לאשדוד
http://www.sport5.co.il/Articles/Article.64.18595.html

------------------

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 3 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

אשדוד נקנסה ב-50 אלף ש' על התבטאויות בן זקן

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית