נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

בית"ר תרמה 20 אלף ש"ח לעמותות של נזקקים F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

בית"ר תרמה 20 אלף ש"ח לעמותות של נזקקים

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: בית"ר תרמה 20 אלף ש"ח לעמותות של נזקקים
הודעהפורסם: 28 מרץ 2007, 16:12 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

המוליכה המשיכה לתרום לקהילה בחסות גאידמק. הקבוצה ערכה עוד אימון ללא שחקני הנבחרות - מזרחי לקראת כפ"ס: "החיסרון של השחקנים - לא תירוץ"

לכבוד חג הפסח החליטה היום (רביעי) בית"ר ירושלים לתרום 20 אלף ש"ח לשתי עמותות של נזקקים. עמותת "יד עזרה לשולמית", שנמצאת בשכונת בית ישראל בירושלים, עמותה המחלקת סלי מזון לכל רחבי הארץ. העמותה השניה היא "עמותת מזון חיים" שקיימת כבר 5 שנים ותומכת במשפחות נזקקות ורעבות ומספקת מזון על בסיס קבוע.

אריאל לורי, מייסד "יד עזרה לשולמית" ומנהל הארגון, אמר: "אני בעצמי אוהד שרוף של בית"ר ירושלים. אני מודה באופן אישי לארקדי גאידמק, מעשיו חשובים מאוד. הוא מסתכל לתוך עיניהם של החלשים, אנחנו מתרגשים מכך כל פעם מחדש".

מנכ"ל "עמותת מזון לחיים", יניב נמר-טל, אמר: "העמותה פעילה כל השנה והציבור אוהב להיזכר בנו בעיקר בחגים. העמותה מודה מאוד לבית"ר ירושלים ולכל התורמים שמסייעים לאנשים שיש להם קושי להתקיים ביומיום".

דובר בית"ר ירושלים, עודד זרגרי אמר בעניין: "נשיא הקבוצה, מר ארקדי גאידמק, ויו"ר הקבוצה אלי ארזי, החליטו השנה לערוך טקס צנוע ומכובד בבית וגן וההחלטה שעומדת מאחורי זה היא שכל הכסף שנחסך יעבור כתרומה לנזקקים, אנחנו בטוחים שכולם יברכו על הצעד הזה, החל מהשחקנים ועד לאחרון האוהדים".

בית"ר ערכה עוד אימון בסגל דליל
בית"ר ירושלים המשיכה להתאמן גם בסגל דליל ללא שחקני נבחרת ישראל ודרק בואטנג, השוהה עם נבחרת גאנה, שהפסידה 4:0 לברזיל בשבדיה.

גם טוטו, ז'וזה רמאליו ועמרי אפק נעדרו מהאימון בשל פציעות. את האימון ניצל טיבריוס דראו כדי לעבוד עם השוערים אבי איבגי ואיציק קורנפיין באופן אישי כאשר שאר השחקנים ערכו אימון טקטי עם המאמן יוסי מזרחי.

מזרחי התייחס להכנות הלא כל-כך אידאליות למשחק מול הפועל כפ"ס ואמר לאתר הרשמי של המועדון: "חיסרון של השחקנים זה לא תירוץ, אני מקווה שנגיע מוכנים למשחק - צריך לראות באיזה מצב יחזרו שחקני הנבחרת.

"אני לא בטוח שכולם יפתחו במשחק מול כפ"ס אחרי שני משחקים בינלאומיים. שלושה ימים לאחר מכן משחק ליגה זה קשה מאוד. אני לא רוצה לחזור על אותה טעות שעשינו לפני מכבי פ"ת לפני שלושה חודשים".

מיכאל זנדברג, שלא הוזמן לסגל הנבחרת, נראה במצב רוח טוב וגם הוא התייחס למפגש מול כפ"ס בשבת הקרובה: "אין ספק שיש לנו חיסרון מאוד משמעותי נגד כפ"ס מכיוון שלא התאמנו עם כל הסגל במשך זמן רב, לעומת כפ"ס שהתאמנה בסגל מלא".

מחר תערוך הקבוצה טקס הרמת כוסית לכבוד חג הפסח ובניגוד למתנות היוקרתיות שקיבלו השחקנים בראש השנה, יסתפקו הפעם השחקנים בבקבוק יין ופותחן.

------------------
לך בית"ר נשבעתי אמונים!@!
בית"ר?!עם היית משחקת בשמיים הייתי מת כדי לראות אותך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 מרץ 2007, 21:22 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

:P00

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

בית"ר תרמה 20 אלף ש"ח לעמותות של נזקקים

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית