נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

ההתאחדות תגיש כתב אישום חריף נגד בן זקן F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

ההתאחדות תגיש כתב אישום חריף נגד בן זקן

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ההתאחדות תגיש כתב אישום חריף נגד בן זקן
הודעהפורסם: 18 מרץ 2007, 14:04 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

פרסום ראשון: בעלי אשדוד מואשם גם בהתנהגות בלתי הולמת בנסיבות מחמירות על דבריו ("הדיינים מביישים את המקום, הכל פה מכור"). המועדון מואשם באחריות שילוחית. בן זקן: זה אחד המוסדות המושחתים בארץ

המאבק בין ההתאחדות לכדורגל לג'קי בן זקן עלה הבוקר (ראשון) מדרגה, לאחר שהתובע, שלום אבן עזרא, הגיש כתב אישום נגד בעלי מ.ס. אשדוד בגין העלבת וביזוי המערכת המשפטית של ההתאחדות והתנהגות בלתי הולמת בנסיבות מחמירות. בנוסף, הואשמה מ.ס. אשדוד באחריות שילוחית למעשיו של בן זקן.

אבן עזרא יטען כי למרות שבן זקן אינו רשום בהתאחדות כבעל תפקיד רשמי, הוא עונה על הגדרת המונח "פרט" שמאפשר להעמידו לדין על פי תקנון המשמעת, זאת מתוקף היותו נשיא מ.ס. אשדוד וספונסר המועדון, כפי שלטענת התובע אישר בן זקן מספר פעמים.

בן זקן נכח ביום רביעי האחרון בביה"ד של ההתאחדות, ובכתב האישום צוין כי אמר, בין היתר: "הדיינים משרתים את המדיניות של היושבים בהתאחדות לכדורגל. הם צריכים להצדיק את המשכורות שהם מקבלים בסוף החודש"... "הדיינים מביישים את המקום, הכל פה מכור".

בכתב האישום יטען אבן עזרא כי מדובר באמירה חמורה מאין כמוה, מאחר שהיא לא רק חוצה את גבולות הטעם הטוב, אלא גם פוגעת בראשי המערכת המשפטית של ההתאחדות ובשמה הטוב.

בן זקן הגיב: "אף אחד לא יסתום לי את הפה. ההתאחדות לכדורגל זה אחד המוסדות הכי מושחתים במדינה, ורוב הציבור חושב כמוני. גם לי יש יועצים משפטיים ואני אבדוק את חוקיות העניין.

"אני רק בתחילתו של תהליך כנגד המוסד הזה. לפני שמעמידים אותי לדין, שקודם כל יעמידו לדין את היו"ר הנכנס (אבי לוזון), על כך שהוא מקלל שופטים ביציע. לכל אחד יש דין שונה. מה שמשנה זה כמה אתה קרוב לעסקנות בהתאחדות, ואני שמח שאני לא חלק מזה".

לוזון הגיב לדברים ואמר: "זה לא מתפקידי לענות לו, זה מתפקיד היועץ המשפטי, תובע ההתאחדות ובית הדין. את כל האמירות שלו, שיסביר שם".

------------------
לך בית"ר נשבעתי אמונים!@!
בית"ר?!עם היית משחקת בשמיים הייתי מת כדי לראות אותך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

ההתאחדות תגיש כתב אישום חריף נגד בן זקן

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית