נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

חיים רביבו מדגמן הלבשה תחתונה F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

חיים רביבו מדגמן הלבשה תחתונה

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חיים רביבו מדגמן הלבשה תחתונה
הודעהפורסם: 27 פברואר 2007, 15:25 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

חיים רביבו הוא כבר מזמן לא רק כדורגלן עבר. מאז שפרש לפני 3 עונות הספיק רביבו להפוך לטאלנט אמיתי.

בין עסקי נדל"ן, בעלות על קבוצת הכדורגל, מועדון ספורט אשדוד, רכישת קניון "ארנה" ומגדלים יוקרתיים בארה"ב (יחד עם השותפים העסקיים, אברהם נניקשווילי וג'קי בן-זקן), הספיק רביבו לפזז ב'רוקדים עם כוכבים', לככב בכל מדיה אפשרית ואפילו להצטלם בתחתונים.

מדובר היה בצילומים לקמפיין של חברת ההלבשה התחתונה "גו אנדר" שיכניסו לכיסו של הכוכב 200 אלף דולר.

כן, כן בתחתונים צמודים וסקסיים במיוחד. בביישנות שאופיינית לו, עמד רביבו אתמול (שני) מול עשרות אנשי תקשורת שהגיעו לתעד את הרגע של הטאלנט במינימום בגדים.

"אני לא מתעסק בהגדרה של טאלנט או מולטי טאלנט", אמר רביבו במהלך יום הצילומים ל-ONE, "אני רק יודע שמה שעשיתי בקריירה שלי זה דבר שהוא מספיק בהיסטוריה".

המיליונר מעיר הנמל, אשדוד, סיפר שאת הגושפנקא לעשות את הצילומים בתחתוני בוקסר צמודים במיוחד, קיבל מאישתו, שגית.

"היא זו שהחליטה ונתנה את האישור בסופו של דבר, לא הייתי עושה את זה אם היא לא היתה מרשה לי. לי היו התלבטויות אבל שגית אמרה לי 'תעשה את זה מי יודע איך תיראה עוד 5 שנים, לפחות שיהיה לנו משהו למזכרת", הודה והוסיף: "הילדה (מיי) קצת חששה ואמרה לי 'מה, אבא אתה מצטלם עם חוטיני?' ואמרתי לה: 'זה בסדר, זה רק עם בוקסר".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

חיים רביבו מדגמן הלבשה תחתונה

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית