נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

מוריניו: אני עוזב את צ'לסי בסוף העונה F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

מוריניו: אני עוזב את צ'לסי בסוף העונה

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מוריניו: אני עוזב את צ'לסי בסוף העונה
הודעהפורסם: 12 ינואר 2007, 12:10 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 4 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

למנג'ר צ'לסי נמאס מהמצב הנוכחי בו אינו אחראי על ההעברות ולא מקבל את דרישותיו לחיזוק הסגל. שחקנו לשעבר אמר: "אני יודע שהוא מחפש בית במילאן"

כנראה שעכשיו זה כבר רשמי, ז'וזה מוריניו לא ימשיך בעונה הבאה בצ'לסי.

מנג'ר הכחולים הבהיר בשיחות שערך שהוא יסיים את תפקידו במאי הקרוב. מוריניו אמר: "זהו. אני עוזב בסוף העונה. אני עדיין לא יודע לאיפה".

למוריניו נמאס שמזלזלים בו בסטמפורד ברידג' והוא כועס על הסקאוט הראשי של המועדון, פרנק ארנסן, שלקח תפקיד יותר גדול ממה שהוא הבטיח שיבצע.

ארנסן קיבל כעת את התפקיד של אחראי על ההעברות ומוריניו מאשים אותו על כך שמכר את וויליאם גאלס לארסנל.

למוריניו לא תהיה בעיה למצוא מועדון אחר כאשר אחת האופציות הנלקחות בחשבון היא אינטר כאשר גם ריאל מדריד נלקחת בחשבון. שחקנה לשעבר של פורטו, סזאר פיקסוטו, אמר לעיתונאים בברצלונה: "אני יודע שמוריניו מחפש בית במילאנו". דיווחים בספרד אישרו אמש על שיחה בין שחקן למנג'ר.

הפן הישראלי לעזיבתו של מוריניו הוא בלם בולטון, טל בן-חיים, שהפורטוגלי היה מעוניין בשירותיו לאור ההגנה הפצועה של הכחולים אך בצ'לסי מנעו את מימוש העיסקה.

בצ'לסי מודעים לכך שמוריניו לא צפוי להמשיך בעונה הבאה וכבר החלו לחפש עבורו מחליף. שמו של מאמן רוסיה, יריבת ישראל במוקדמות יורו 2008, חוס הידניק, כבר נקשר עם המועדון.

הקבוצה הלונדונית מעוניינת גם להשיב את כוכבה לשעבר, דידייה דשאן, שמשמש כעת כמאמן יובנטוס. אופציה נוספת שנלקחת בחשבון הוא חואנדה ראמוס, מנג'ר סביליה.

™«::•מא!ר משה•::»™

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

מוריניו: אני עוזב את צ'לסי בסוף העונה

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית