נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

הערכה: בנתניה מחכים ששטראובר יעזוב מרצונו F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

הערכה: בנתניה מחכים ששטראובר יעזוב מרצונו

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הערכה: בנתניה מחכים ששטראובר יעזוב מרצונו
הודעהפורסם: 02 ינואר 2007, 21:02 
נושם באימונים
נושם באימונים
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 1 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

הרוחות סערו הערב (שלישי) לאחר משחק גביע הטוטו בו הביסה מכבי ת"א 2:5 את מכבי נתניה. לאחר ששטראובר ספג את השער החמישי, שהיה באשמתו הישירה, הוא התעמת עם דודי פדלון וצעק לעברו: "ככה מוסרים? מה אתה עושה?", ובעט לעברו את הכדור.

בירידה לחדר ההלבשה אחרי המשחק, צעק שטראובר לקובי בלדב: "אתה רואה מה הוא עושה לי? איך הוא גורם לי להראות?", והתכוון בדבריו למאמן אלי גוטמן. בלדב ענה לשוער: "כדאי שתסתום את הפה ותיכנס לחדר ההלבשה".

מתברר
שבירידה למחצית ואחרי שהקהל לא הפסיק לקלל את השוער, הוא הסתכל על איציק גניש,
חבר ההנהלה ודובר המועדון, ואמר לו: "נו, עכשיו אתם מרוצים, אתם רואים איך הם מתנהגים אליי. אתם רואים מה הם עושים לי?!" בעצבים וסינן קללה לאוויר.

הבעלים דניאל יאמר, שנמצא באילת, עודכן במהלך כל המשחק וגם לאחריו בכל ההתפתחויות. יאמר מאבד את הסבלנות בכל מה שקשור לשחקן ונראה שלא נשאר לשטראובר עוד הרבה אשראי בכל מה שקשור לבעלים ולהנהלה.

ציטוט של גורם במועדון אולי מסביר את העונה כולה: "לשטראובר מתחיל להיגמר הקרדיט אצל
כולם, גם בהנהלה וגם בצוות המקצועי. הוא פשוט חוצפן שממאיס את עצמו על כולם. לא נראה
שהקשר הזה יכול להחזיק עוד הרבה זמן מעמד". ההערכה כי בימים הקרובים עוד יהיו התפתחויות
בעניין ונראה כי ימיו של השוער ספורים.

שחקנים בחדר ההלבשה אמרו כי לירן היה עצבני לאחר המשחק. גורם מקצועי ביקר את השוער ואמר: "הוא היה חלש להחריד". מסתמן שגל ניר יקבל את אפודת השוער הראשון במשחקים הקרובים. האוהדים קיללו את שטראובר לאורך כל המשחק. בהנהלת הקבוצה מקווים שאולי הוא עצמו יבקש לעזוב. כרגע, ההנהלה לא מתכוונת לעשות שינוי מיוזמתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

הערכה: בנתניה מחכים ששטראובר יעזוב מרצונו

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית