נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

"ההתאחדות מתחשבנת איתנו על רקע אישי" F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

"ההתאחדות מתחשבנת איתנו על רקע אישי"

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: "ההתאחדות מתחשבנת איתנו על רקע אישי"
הודעהפורסם: 11 דצמבר 2006, 19:33 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

הרציקוביץ' פתח את המכתב בהתייחסותו למשחק המדובר ותקנון הכרטיסים שקבוצה מארחת צריכה להקצות לאורחת. "גם בהגדרת הזמן שבו על הקבוצה המארחת להעביר את הכרטיסים", הסביר, "וכהשלמה לסנקציה שתופעל באופן אוטומטי כלפי קבוצה שלא תנהג על פי המתחייב".

"היות ומדובר בביטחונם ובריאותם של אוהדי כדורגל, הרי ראוי להטיל אמצעי הרתעה משמעותי כגון הפסד טכני שימנע משיקולים כלכליים לעמוד לנגד עיניהם של מקבלי ההחלטות בתחום זה".

"צר לי שזו המציאות ובניסיוני לשנות מציאות זו, אני משוכנע שהזימונים של מכבי ת"א ושלי באופן אישי לבתי הדין של ההתאחדות לכדורגל יהיו חלק מהשגרה בעתיד הקרוב, כתוצאה מהעובדה שההתאחדות לכדורגל היא אורגן שלא מוכן ו/או מסוגל לקבל ביקורת".

"הפעילים בארגון זה לא מוכנים לזוז ממקומם ולהבין ששינוי רדיקלי הוא קריטי לעתיד הענף ובניסיוני לשנות. אנחנו במכבי ת"א פועלים תחת מערכת של אפליה, איומים ומימושים בהעמדה לדין, לצד התחשבנות אישית במישור הציבורי ללא קשר לדיון המהותי בעובדות והתוצרים".

הרציקוביץ' המשיך והתרעם על העמדתה לדין האפשרית של קבוצתו בגין רימוני העשן במשחק מול בית"ר: "אני מניח שמכבי ת"א תוזמן לדין שוב, עקב זריקת רימוני העשן במשחק ותיענש בקנס כספי או אחר בעל משמעויות כספיות על לא עוול בכפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

"ההתאחדות מתחשבנת איתנו על רקע אישי"

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית