נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

אלי כהן: "להפועל ת"א יש יתרון עלינו" F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

אלי כהן: "להפועל ת"א יש יתרון עלינו"

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אלי כהן: "להפועל ת"א יש יתרון עלינו"
הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2006, 18:27 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

"זה דרבי ראשון שלי עם מכבי תל אביב ואני מקווה להתחיל ברגל ימין את עידן הדרבים שלי בצד הזה". כך אמר היום (ד') אלי כהן, מאמן הצהובים, ארבעה ימים לפני המפגש מול היריבה העירונית, הפועל תל אביב.

מאמן מכבי הוסיף: "הייתי עם הפועל בשישה דרבים ועכשיו אני בצד הזה. מרגישים את ההתרגשות על החבר'ה כאן, בכל זאת זה לא משחק רגיל. כשהתחלתי בזמנו לאמן את בית"ר ירושלים תמיד ידעתי שהדרבי התל אביבי הוא משחק גדול שכיף להיות בו".

כהן סיפר גם על התחושות שלו לקראת המשחק: "מתחילים להרגיש את האווירה מסביב, הרצינות והמתח. לאט לאט זה יגבר אבל אנחנו מקווים לבוא רגועים ולנצח את המשחק. אי אפשר להתכחש לעובדה שניצחנו בשבת האחרונה מול עשרה שחקנים, אבל גם ראיתי קבוצות שמפסידות במצבים כאלה".

לסיום, המאמן התייחס לאווירה בסגל שלו: "מצד אחד, טוב שיש ביטחון, אבל לפעמים זה מעלה את האופוריה יותר מדי. להפועל עדיין יש יתרון עלינו, יש להם שחקנים טובים והם לא שיחררו הרבה שחקנים כמונו. אבל לדרבי יש חוקים משלו ואני מקווה שנשחק טוב וננצח".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

אלי כהן: "להפועל ת"א יש יתרון עלינו"

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית