נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

"מכבי חיפה פנתה בהצעה למשה אוחיון" F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

"מכבי חיפה פנתה בהצעה למשה אוחיון"

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: "מכבי חיפה פנתה בהצעה למשה אוחיון"
הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2006, 11:43 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

מקורביו של הקשר משה אוחיון סיפרו היום (רביעי) ל-ONE כי לפני מספר ימים הציעה מכבי חיפה לקשר מ.ס. אשדוד לשעבר, להצטרף לשורותיה - אולם אוחיון סירב.
אחד ממקורבי השחקן שמשחק כיום בוינטרתור השוייצרית אמר: "מכבי חיפה רצתה את אוחיון, בטענה שחסר להם קשר ורוני לוי אפילו פנה אל הסוכן שלו מאיר ריפמן, אבל למשה טוב באירופה, הוא מצליח שם והתאקלם יפה מאוד, כך שחזרה לישראל כרגע נראית רחוקה מתמיד".

אלא שבחיפה מכחישים ודוחים את הדברים: "היתה התעניינות באוחיון בקיץ, הוא איחר את הרכבת, ובשלב זה הוא לא נמצא על הפרק".

כזכור, כפי שפורסם לראשונה ב-ONE, כבר בקיץ, חיפה התעניינה בצירופו של השחקן אולם הוא יצא להתרשמות מקבוצת וינטרתור מן הליגה השנייה בשוייץ וחתם בשורותיה לעונה אחת עם אופציה לעונה נוספת, לאחר שהמו"מ הכספי עם מ.ס. אשדוד, קבוצת נעוריו, נתקע בעיקר בגלל שלא הובטח לו מעמד של שחקן הרכב.

"יש שתי קבוצות מהליגה הראשונה שמתעניינות כאן", גילה הקשר, "אבל אני קשור בחוזה עם וינטרתור, כך שאני חושב רק על הקבוצה שלי ועל המטרות שלנו העונה. אני עם רגליים על הקרקע, ממשיך לעבוד קשה באימונים ולהציג יכולת טובה. בכל מקרה, כל מה שיקרה בעתיד אקבל. אני מאמין שכל מה שקורה – קורה לטובה".

one

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

"מכבי חיפה פנתה בהצעה למשה אוחיון"

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית