נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

איטליה: נדחתה ההחלטה על ערעור הנענשות F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 3 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

איטליה: נדחתה ההחלטה על ערעור הנענשות

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: איטליה: נדחתה ההחלטה על ערעור הנענשות
הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2006, 17:26 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

המוסד לבוררות של הוועד האולימפי האיטלקי (CONI) דחה בכמעט שבוע את מועד פרסום החלטתו על ערעור הקבוצות שנענשו בפרשת השופטים בקיץ האחרון. ההחלטה תתקבל, ככל הנראה, ביום שלישי הבא.

ארבע הקבוצות שנענשו בעקבות חשיפת הפרשה - יובנטוס, מילאן, לאציו ופירנטינה, הציגו ב-11 באוקטובר את טיעוניהן בפני המוסד לבוררות של CONI, שמהווה את הסמכות המשפטית הבכירה ביותר בספורט האיטלקי. כל זאת, בתקווה שהעונשים הכבדים שהוטלו עליהן, יקוצצו או יבוטלו.

פסק הדין אמור היה להתקבל 15 ימים לאחר הצגת הערעור, כלומר, ביום חמישי הקרוב. אך הבוקר (שלישי) פורסם, שההחלטה תוצג לא לפני יום שלישי הבא בשעות הערב, לאחר נעילת המסחר בבורסה האיטלקית.

כזכור, הטיל בית-הדין של ההתאחדות האיטלקית עונשים קשים מאוד על ארבע הקבוצות, שהיו מעורבות בפרשת השחיתות החמורה בתולדות הכדורגל האיטלקי, ואולי האירופי כולו.

יובנטוס הורדה לליגה השניה ופתחה את העונה עם מינוס 17 נקודות. עונש אותו הצליחה למחוק בשבת בעקבות ניצחונה השישי בשבעת המשחקים הראשונים של העונה, מול טרייסטינה (0:1).

שאר הקבוצות הנענשות, פתחו את העונה בליגה הבכירה, אך ממאזנן הורדו נקודות. ממאזנה של פיורנטינה הופחתו 19 נקודות, מזה של לאציו הורדו 11 נקודות ואילו מילאן פתחה את העונה עם מינוס שמונה נקודות ליגה.

נשיא בית-המשפט הפדרלי באיטליה, פיירו סנדולי, התבטא היום בנושא תואר האליפות של העונה שעברה, שהוענק לאינטר, שסיימה את הליגה רק במקום השלישי (אחרי יובה ומילאן, שממאזנן הופחתו נקודות).

"מנקודת מבט אישית, אני חושב שלא היה הוגן להעניק את התואר לאף אחד", אמר סנדולי, "אני מאמין שזאת היתה ההחלטה הנכונה ביותר".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2006, 22:03 
נושם זהב
נושם זהב
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים

היחידה פה עם עונש כבד זאת יובנטוס זה כאילו הורידו אותה שתי ליגות למה עם מינוס כזה סיכוי נמוך לעלות בעונה הקרובה

השאר בחפיף
מילאן כולה 7 נקודות מה יש להוריד להם יורידו להם את זה גם הם יצאו כאילו לא עשו כלום :(-|

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2006, 11:01 
נושם זהב
נושם זהב

לייקים: 1 לייקים

אני אוהד מילאן ועדיין טוען
חוצפה שארבעת הקבוצות האלה בכלל מעיזות לבקש עירעור
פשוט בושה!

שום דבר אצלי איננו מוכר
רק זכרונות מתוקים של עבר
ונגיעות קטנות של אושר שהיו עוד לפני שנגמר

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 3 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

איטליה: נדחתה ההחלטה על ערעור הנענשות

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית