נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

"איך אפשר לומר שנכשלתי?" F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 8 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

"איך אפשר לומר שנכשלתי?"

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: "איך אפשר לומר שנכשלתי?"
הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2006, 15:03 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

לא מחאת האוהדים, לא זעקת הלוזונים, לא התחינות של אלי כהן לתקציב נוסף, ולא המצב הקשה של מכבי ת"א בטבלה, יניעו את הבעלים לוני הרציקוביץ' להביא כסף מהבית או מעסקיו האחרים. ההחלטה האסטרטגית נפלה מזמן, עכשיו הוא גם מודה בזה בפומבי לראשונה: "במשך שנים השקעתי המון כספים במכבי ת"א. לאחרונה החלטתי שאני לא שם יותר כסף, ושמכבי ת"א תממן את עצמה. אני לא מעביר יותר כספים מהחברות העסקיות שלי לטובת מכבי. מכבי היום היא גוף נפרד מהעסקים שלי, חברה בע"מ. נכון שיש קשיים כספיים במכבי. יש קשיי תזרים במועדון, יש בעיה בתשלום המשכורות, יש לנו חוב כלפי אבי נמני. אבל אני אמצא פתרונות. אני לא בורח מהמציאות, אבל לא אעביר כספים מהחברות העסקיות שלי למכבי. באופן טבעי, יש התחייבויות שלוקח זמן לשלם".

"תפסיקו לבלבל את המוח. חברת רסידו, שיש לה בעיות משלה, ביקשה להפסיק את חוזה האימוץ והחלטתי להתחשב בהם. אז במקום רסידו אני צריך למצוא מימון ולכן פניתי לדיאדורה. לכל הקשקשנים, אני רק צריך להזכיר שמכבי ת"א זה המועדון היחיד שבמשך שנים קיבל הרבה כסף עבור חוזה אימוץ של חברות גדולות. מכבי חיפה הגדולה קיבלה אימוץ דרך וולבו-הונדה, שזה הבעלים של הקבוצה. הפועל ת"א קיבלה אימוץ מכתר, שזה בעצם הבעלים של הקבוצה. מכבי ת"א קיבלה מבזק 700 אלף דולר לשנה, מבזק בינלאומי 600 אלף דולר לשנה, מ-ויזה 500 אלף דולר לשנה, מרסידו 500 אלף דולר לשנה, אז איך אנשים יכולים להגיד שמכבי לא מותג?".

"ב-12 השנים שאני במועדון מכבי היתה אימפריה. אז עכשיו היא בקשיים, עכשיו לא הולך לנו. גם ברצלונה הגדולה היתה במשבר ולקח לה כמה שנים לחזור להיות קבוצה גדולה, וגם אנחנו נחזור להיות אימפריה. "

שאלו לגבי עניין המכירה..

מאיר שמיר לא רוצה לרכוש את מכבי ת"א והוא לא ירכוש. דייויד פדרמן לא רוצה לקנות את מכבי ת"א והוא לא יהיה במכבי. אין לי מושג מי רוצה את מכבי. אני לא יושב על הרצפה כל יום ומחפש קונה. חיפשתי ולא מצאתי. הייתי שמח מאוד לראות שותפים טובים בעלי אמצעים יותר גדולים ממני. הלוואי שיגיע האדם הישר וההגון, ייכנס אתי שותף או יקנה את הקבוצה ויעשה אותי מאושר. כל עוד אין אדם כזה אני ממשיך כרגיל במכבי ת"א".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 8 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

"איך אפשר לומר שנכשלתי?"

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית