נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

שלמה שרף: אני לא עובד אצל רוני לוי F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 3 [ 34 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

שלמה שרף: אני לא עובד אצל רוני לוי

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: שלמה שרף: אני לא עובד אצל רוני לוי
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2006, 13:50 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

התחממות בגזרת מאמן מכבי חיפה רוני לוי לפרשן שלמה שרף.

האחרון העביר ביקורת על אופן ניהולו של רוני לוי במשחק אתמול בין הפועל תל-אביב שהגדיר את הניהול כ"משחק פחדני", גרם ללוי להגיב בצורה שלא משתמעת לשני פנים.

לוי אמר ל-ONE: "הפרשנות של שרף נראית מגוחכת. הסגנון שלו לא מתאים ואני חושב שאין סיבה ששרף יפרשן בטון שהוא מפרשן. אני מוכן לקבל ביקורת אבל גם לסגנון של ביקורת צריך להיות טעם, ברגע שהביקורת נובעת ממניעים אישיים יש בכך טעם של פגם".

בחיפה ייחסו את הביקורת של שרף לעובדה שהחלוץ שלומי ארבייטמן ששייך לנס-טוברוק לא משחק, עובדה שמרתיחה כל פעם מחדש את שרף כאשר הוא מפרשן את המשחקים של חיפה.

שרף אמר בתגובה ל-ONE: "אני לא חי מרוני לוי ואני לא עובד אצל רוני לוי, אני אומר את מה שאני חושב. המשחק שלו אתמול מול הפועל תל-אביב נוגד את תפיסת עולמי, שהייתי צריך לתת לרוני לוי מילה טובה הוא קיבל ממני והיה הכי גדול בעולם".

"לא שמעתי שאז הוא העביר עליי ביקורת. אני מופתע מהתגובה שלו. הוא צריך לדעת ללמוד לקבל ביקורת, הקבוצה שלו לא שיחקה טוב, שיחקה בלי דמיון, שיחקה בצורה מקובעת מבחינה טקטית", הוסיף מאמן הנבחרת לשעבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 3 [ 34 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

שלמה שרף: אני לא עובד אצל רוני לוי

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית