נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

שופט גנאי שהושעה: "עדיף שאשים קץ לחיי" F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 4 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

שופט גנאי שהושעה: "עדיף שאשים קץ לחיי"

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: שופט גנאי שהושעה: "עדיף שאשים קץ לחיי"
הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2006, 21:29 
סופר נושם
סופר נושם
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

קוואו סמפסון, שהוצא מרשימת השופטים בליגה הראשונה בגאנה, מאיים להתאבד: "אני מרגיש שאני רוצה לתלות את עצמי, הפכתי לבדיחה בעיני הציבור"

קוואו סמפסון, שופט גנאי, הדהים את עולם הכדורגל באפריקה כשהודיע שהוא שוקל להתאבד בעקבות החלטת איגוד השופטים בגאנה להוציא את שמו מרשימת השופטים של הליגה הראשונה במדינה.

סמפסון, שתיאר את ההחלטה כמבישה, טען שהוא שפט בצורה ישרה ולא עשה שום דבר שהצדיק את הסנקציות כנגדו. "אם הבושה הזו תימשך, אז עדיף שאני אשים קץ לחיי בעולם הזה כדי למנוע עוד מבוכה עבורי", אמר השופט המדוכא שביום שני הוצא מרשימת השופטים בגאנה בעקבות טענות לשיפוט בלתי אחיד מצידו וכושר גופני ירוד במשחק בין טאנו בופואקווה לבין טמה ב-24 בספטמבר. איגוד השופטים ציין שהשיפוט של סמפסון גרר מחאות מצד שתי הקבוצות.

"הטלפון הסלולארי שלי הופצץ בשיחות מאז יום שני וזה הפך בלתי נסבל עבורי", המשיך סמפסון, אנליסט כלכלי במקצועו. "אני לא חושב שהלב שלי יכול לעמוד בזה. אני מרגיש שאני רוצה לתלות את עצמי, הפכתי לבדיחה בעיני הציבור".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 4 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

שופט גנאי שהושעה: "עדיף שאשים קץ לחיי"

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית