נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

אובזילר עלתה לחצי הגמר בגוואנגז'ו F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 3 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

אובזילר עלתה לחצי הגמר בגוואנגז'ו

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אובזילר עלתה לחצי הגמר בגוואנגז'ו
הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2006, 08:32 
נושם חדש
נושם חדש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

הישג מדהים לטניסאית הישראלית בטורניר ה-WTA: גברה על המדורגת 20 בעולם, נה לי מסין 3:6 ו-2:6. אובזילר: "ידעתי שאם אחשוב חיובי הכל יכול לקרות"

הישג מדהים הבוקר (שישי) לטניסאית הישראלית, ציפי אובזילר, ברבע גמר טורניר גוואנגז'ו.

אובזילר ניצחה את נה לי מסין, המדורגת 20 בעולם, 3:6 ו-2:6 ועלתה לחצי גמר הטורניר.

מדובר באחד מרגעי השיא בקרירה של ציפי אובזילר, שכן מדובר במדורגת הגבוהה ביותר אותה ניצחה אי פעם, וגם מדובר בניצחון ראשון על טניסאית טופ 20.

מדובר בהישג מרשים במיוחד שכן אובזילר מתקרבת לגיל 34 והיא אחת הטניסאיות המבוגרות בסבב.

לאחר שנכשלה ב-4 רבעי גמר קודמים כולל אחד מתסכל במיוחד מול דניאלה הנטוחובה באוקלנד בתחילת השנה, הגשימה ציפי את חלום חצי הגמר בטורניר WTA ודווקא מול אחת הטניסאיות המהוות כוח עולה בטניס העולמי, נה לי הסינית, אלופת הטורניר מלפני שנתיים.

ציפי פתחה חזק הובילה 0:2 ו-1:4 וניצחה במערכה הראשונה 3:6.

המערכה השניה נפתחה בשוויון 1:1 ואז ציפי פרצה קדימה ליתרון 1:5 ולא התקשתה לסיים 2:6.

אובזילר, שעובדת בחודשיים האחרונים עם עודד יעקב, מאמנה לשעברה של שחר פאר, ובשנה האחרונה עם ליאור מור, תתמודד בחצי הגמר עם המנצחת במשחק מול אנבל מדינה הספרדיה (31 בעולם, 4 בטורניר) וצ'ן הסינית, המדורגת 240 בעולם.

הטניסאית הישראלית תקבל על הנצחון הגדול בקרירה 7900 דולר ו-55 נקודות שיקפיצו אותה לאזור המקום ה-103 בעולם, כנראה דרוג שיא בקרירה.

אובזילר: "ידעתי שאם אחשוב חיובי הכל אפשרי"

אובזילר אמרה לאחר הניצחון: "אחרי המשחק הטוב שלי אתמול ברבע הגמר ידעתי שאם אני אהיה מרוכזת ואחשוב חיובי הכול יכול לקרות היום, למרות שנה לי היא שחקנית מצוינת ועוד משחקת מול הקהל הביתי.

"לעומת המשחק אתמול, ששיחקתי רע בהתחלה, היום פתחתי בסערה והרגשתי את הכדור טוב מאוד. בנוסף, היא החטיאה המון כדורים. הרגשתי שאני חייבת להתאמץ יותר ולהילחם על כל כדור. אני מאוד מאוד שמחה על הניצחון וכבר מתחילה לחשוב על המשחק מחר".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 3 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

אובזילר עלתה לחצי הגמר בגוואנגז'ו

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית