נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

מלמיליאן: "רוצה שבית"ר תזכה באליפות" F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 6 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

מלמיליאן: "רוצה שבית"ר תזכה באליפות"

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מלמיליאן: "רוצה שבית"ר תזכה באליפות"
הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2006, 17:40 
סופר נושם
סופר נושם
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

מאמן הכח עמידר ר"ג מפתיע בהצהרה יוצאת דופן לקראת המשחק בין השתיים בשבת - ג'ף אייה יערוך הופעת בכורה. השוער, ג'ורג' אוו, ככל הנראה לא יוחתם
"אני רוצה שבית"ר ירושלים תזכה באליפות השנה", כך אמר היום (חמישי) מאמן הכח עמידר רמת-גן ואחד מהסמלים הגדולים של בית"ר בכל הזמנים, אורי מלמיליאן, לקראת המשחק של קבוצתו בטדי ביום שבת הקרוב.

כזכור, בעונה שעברה, כשרמת-גן עוד היתה בליגה הלאומית, עשתה הקבוצה הקטנה את אחת הסנסציות הגדולות כשהדיחה את בית"ר מגביע המדינה לאחר ניצחון בטדי.

כעת, מחוזקים יותר ובאותה ליגה של בית"ר, מקווים החניכים של מלמיליאן לעשות זאת שוב.

מלמיליאן אמר היום לפני אימון הקבוצה: "יש לנו עוד יומיים. נגיע למשחק ונקווה שנשחק טוב. אין הרבה מה לדבר לפני המשחק. השחקנים שלי מוכנים, הם יודעים במי מדובר והם יעשו הכול. אני, באופן אישי, עוד לא מרגיש כלום. להזכירכם, כבר שיחקתי מול בית"ר בתור מאמן".

מלמיליאן הוסיף: "לשחקנים זה דווקא משחק טוב. זה כיף לשחק מול 18 אלף צופים שאתה מרגיש אותם כל המשחק. זה עדיף על פני לשחק מול יציעים רייקים".

המאמן גם התייחס לעובדה שקבוצתו הוצאה מטופס הטוטו ואמר: "אני שמעתי על זה ולא התייחסתי. השחקנים לא צריכים להסתכל על זה ועל מה שקורה מסביב. אחרי המשחק אנחנו נדבר.

"זו בעיה של אלה שהוציאו את הקבוצה, ולא בעייה שלנו. הם צריכים לכבד את הקבוצות בליגת העל ולא להתייחס רק לשמות. בינתיים הם פוגעים רק בעצמם ולא בהכח".

על בית"ר, הוסיף המאמן: "הם הקבוצה עם חומר השחקנים הטוב ביותר והמועמדים מספר אחת לאליפות. על הנייר הם צריכים לזכות, אבל הם צריכים לעבוד על הדשא כדי לזכות בתואר".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 6 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

מלמיליאן: "רוצה שבית"ר תזכה באליפות"

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית