נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

טל בן חיים לא סותם לרגע באנגליה F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 8 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

טל בן חיים לא סותם לרגע באנגליה

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: טל בן חיים לא סותם לרגע באנגליה
הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2006, 13:16 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

טל בן חיים לא נח לרגע. אחרי השעייתו מנבחרת ישראל וההתנצלות התקשורתית לדרור קשטן, הגיעה פרשת השחיתות בכדורגל האנגלי שסימנה באור אדום את העברתו לבולטון, למרות שלו עצמו אין שום קשר לכך.

בן חיים הפך לאחד השחקנים המדוברים באנגליה בסוף השבוע האחרון בעקבות הפרשה וזו הייתה סיבה מצויינת עבור המגזין "ניוז אוף דה וורלד" לראיין אותו. הבלם הישראלי עשה את העבודה, הוא דיבר פחות על הנושא העיקרי והתייחס יותר לחבריו לקבוצה, אותם האשים ב"שתיה מופרזת של אלכוהול". כמו שזה נראה, הפה של טל בן חיים יסבך אותו שוב, רק שהפעם זה יהיה עם החברים לקבוצה.

בראיון עצמו, שחלקים ממנו פורסמו היום בתקשורת האנגלית, צוטט בן חיים כשאמר: "חלק מהשחקנים מאוד אוהבים ללכת לשתות ואני פשוט נדהם מאורח החיים שלהם. איך זה ששחקנים מבולטון בילו את כל חופשת הקיץ בשתיה, בזמן שאני התאמנתי ושמרתי על כושר? הם פשוט אמרו לי שהם לא עשו כלום. הם אמרו 'היינו שתויים במשך חודש שלם'. באחד מסופי השבוע כל שחקני הקבוצה שכרו מטוס כדי לנסוע לבלות בדאבלין. הייתי צריך להשתתף ולשלם 700 ליש"ט למרות שבכלל לא נסעתי איתם".

בנוסף, בן חיים דאג להדגיש כי למרות הכל, האלכוהול לא ממש פגע בכושר של החברים שלו: "בסופו של דבר הם הגיעו למחנה טרום העונה והיו בכושר, אני לא מבין איך זה קרה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 8 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

טל בן חיים לא סותם לרגע באנגליה

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית