נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

"גם ההכנה הקודמת לא היתה אידיאלית" F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

"גם ההכנה הקודמת לא היתה אידיאלית"

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: "גם ההכנה הקודמת לא היתה אידיאלית"
הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2006, 04:30 
סופר נושם
סופר נושם
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

זנדברג והנבחרת פתחו את ההכנות לקראת המשחק במוק' אירופה מול רוסיה ב-7 באוקטובר ללא הליגיונרים. אלברמן: מי שבנה את תוכנית האימונים מודע לבעיות

מיכאל זנדברג באימון הנבחרת הערב (תומר רוטליין)

מאת לירן זילברמן 19/09/2006 18:37

נבחרת ישראל החלה הערב (שלישי) בהכנות לקראת משחק מוקדמות אליפות אירופה מול נבחרת רוסיה שייערך ב-7 באוקטובר במוסקבה.

לנבחרת צפוי רק עוד אימון אחד טרם היציאה ב-4 באוקטובר למסע בן ארבעה ימים.

מן האימון, נעדרו ארבעת "הליגיונרים": יוסי בניון, דודו אוואט, עידן טל וטל בן-חיים, אך לעומת זאת התווספו אדורם קייסי ותום אלמדון.

קשר הנבחרת, גל אלברמן, אמר ל-ONE: "אני לא חושב שיש בעיה בהכנות שלנו. מבחינת מספר ימי אימון, מי שבנה את התוכנית מודע לבעיות. יש משחקי אופ"א, יש את הליגיונרים שלא נמצאים וזה כרגע הזמן שיש לנו להתכונן.

"אם נתייחס למשחקים מול אסטוניה ואנדורה אלו המשחקים שהוצאנו בהם 6 נקודות אבל עכשיו יש לנו את המשחק מול רוסיה. רוסיה היא קבוצה יותר חזקה מהקודמות ואנחנו רוצים לנצח כל משחק, אני מקווה שנעשה את זה.

בלם הנבחרת, שמעון גרשון, אמר לאחר האימון: "בכלל, במשחקים הקודמים לא היה לנו הרבה זמן להתכונן, המשחקים היו צמודים אחד לשני והיינו כל השבוע יחד במסגרת של נבחרת. ברוסיה לא הולך להיות משחק קל ונשתדל לעשות את העבודה הכי טובה שאנו יכולים".

על חזרתו של אדורם קייסי אמר שחקנה של בית"ר: "קייסי תמיד רצוי בנבחרת והוא אחד השחקנים היותר יציבים בנבחרת בעשור האחרון ואחד השחקנים היותר יציבים בליגה ואני שמח על שובו".

צפו באימון הנבחרת לקראת רוסיה

גרשון התייחס לפרשת ההדלפות ואמר: "אני חושב שדובר על הנושא הזה יותר ממה שצריך, יש מאמן ויש התאחדות שצריכים לטפל בנושא, לי קשה להתייחס לכך".

המגן שחזר לנבחרת, אדורם קייסי, אמר ל-ONE: "מבחינתי תמיד אמרתי שהשאיפה שלי לעזור לנבחרת. המהלך קרה דיי מהר וכרגע אין לי מה לומר אבל אנחנו במצב טוב עם 6 נקודות ואנחנו מתכוננים למשחק מול רוסיה וזה הצעד הראשון בהכנה למשחק".

קשרה של בית"ר 014 ירושלים, מיכאל זנדברג, אמר: "אני רוצה לאחל לכולם שנה טובה. אנו מתחילים להתכונן למשחק מול רוסיה ועל הנייר או לא על הנייר זה המשחק הרציני הראשון שלנו. אנחנו ניסע ונראה מה אפשר יהיה להוציא משם. גם ההכנה לפני המשחקים הקודמים לא היתה אידיאלית.

"הדבר האידיאלי הוא יותר אימונים אבל במחנות האלה נצטרך להתמודד. זה היה חשוב שנתחבר עם המאמן והוא איתנו, עם המשחק הזה נוכל לראות את היכולת האמיתית שלנו אי אפשר עכשיו להוציא את אחת הנבחרות מהמשחק. יש כמה נבחרות טובות ששוות מקום ראשון או שני ואני מקווה שאנו חלק מהן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

"גם ההכנה הקודמת לא היתה אידיאלית"

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית