נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

פינטו: "אין לי בעיה עם ההגעה של פביאני" F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 5 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

פינטו: "אין לי בעיה עם ההגעה של פביאני"

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: פינטו: "אין לי בעיה עם ההגעה של פביאני"
הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2006, 18:51 
סופר נושם
סופר נושם
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

החלוץ הבית"רי מרגיש מצוין לאחר הצמד מול הפועל כפ"ס: "לא הרגשתי לחץ". אימון ראשון לפביאני: "בליגה כזו ארוכה צריך כל ניצחון כדי לזכות באליפות"

הערב (שני) ערכו שחקני בית"ר 014 ירושלים אימון בבית וגן בו נטלו חלק כל השחקנים, כאשר שחקני ההרכב מאתמול ערכו אימון שחרור ושאר השחקנים ערכו אימון כושר ומשחקון פנימי.

פבריס פרננדז קיבל טיפול בחדר ההלבשה והסתפק בריצה קלה מסביב למגרש. מי שנראה מחויך היום באימון היה החלוץ, ז'אונו פינטו, שכבש צמד בניצחון 2:3 על הפועל כפר-סבא.

ש: איך ההרגשה להבקיע בפעם הראשונה במדי הקבוצה
ת: "בסך הכל אני מרוצה אבל מה שחשוב זה שהקבוצה ניצחה משחק שבו סתם סיבכנו את עצמנו".

ש: האם היית בלחץ בגלל שלא הבקעת עד המחזור הזה
ת: "לא הייתי בלחץ וגם לא הרגשתי שבבית"ר לחוצים. הרגשתי שמאמינים בי. הייתי צריך את הסבלנות ולבוא רגוע לכל משחק ותמיד האמנתי שעם עבודה קשה גם השערים יגיעו".

ש: מה קרה לכם אתמול בדקות הסיום
"אחרי ה-0:3 היינו צריכים להיות יותר רגועים, להחזיק את הכדור ולשחק פשוט, לא היינו צריכים להגיע למצב שבו המשחק הפך סתם להיות כל כך קשה".

ש: עם מאזן מושלם אפשר כבר לחשוב על תואר אליפות לבית"ר
ת: "מוקדם לדבר על אליפות. זה לא פשוט, הליגה ארוכה אבל ברור שאנחנו נלחם על התואר הזה, זו המטרה שהצבנו לעצמנו וננסה להגיע אליה".

ש: מה אתה אומר על ההגעה של כריסטיאן פביאני
ת: "אני רגוע. כבר קרו איתי הרבה דברים ועברתי הרבה ואני מוכן להכל. גם אם אצטרך לשבת על הספסל אעשה את זה בלי בעיה, הגיע לפה עוד חלוץ שגם הוא כמו כולנו רוצה לשחק ובטח שלא להישאר בחוץ אבל המטרה היא הצלחת הקבוצה וזה מה שאנחנו רואים פה לנגד עינינו. אני בכל מקרה אעשה הכל כדי לשחק".

אימון ראשון לפביאני בבית"ר

כריסטיאן פביאני, שבשבילו היה זה אימון ראשון בקבוצה קיבל את החולצה מס' 28 ממאיר הרוש. השחקן הצליח כבר לכבוש שער במשחקון פנימי.

בסיום האימון אמר פביאני ל-ONE: "קיבלו אותי יפה. אני מאוד מרוצה, לא מרגיש רחוק מהבית. המגרש פה טוב כמו באירופה והכדורגל מהיר".

על המשחק שראה אתמול ברמת-גן: "היה משחק קשה. כדי לזכות באליפות בליגה כזו ארוכה צריך לנצח גם בצורה כזו".

על הכדורגל הישראלי הוא הוסיף: "הכדורגל בכל העולם הוא אותו דבר. נראה שבית"ר משחקת כדורגל מהיר".

לקישור לכתבה לחץ כאן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 5 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

פינטו: "אין לי בעיה עם ההגעה של פביאני"

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית