נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

אפק: "הקהל יעשה את ההבדל בין אליפות לעונה רגילה" F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 12 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

אפק: "הקהל יעשה את ההבדל בין אליפות לעונה רגילה"

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אפק: "הקהל יעשה את ההבדל בין אליפות לעונה רגילה"
הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2006, 15:18 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 4 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

אחרי שכבש את שער השיוויון מול הפועל ת"א, התפנה עומרי אפק לראיון בלעדי בבית"ר.נט בו הוא מספר על הרגעים הנפלאים מול הפועל ת"א, נותן תשובות לכל הביקורות כלפיו, מספר על התפקיד החדש והכי חשוב- שולח מספר חד וחלק לאוהדים: " אני באמת חושב שאם הקהל יידע להמשיך ככה ולהיות יותר סבלני ויתמוך בעיקר בדקות הפחות טובות, הוא יכול להיות ההבדל בין עונה טובה לעונה מצוינת עם תארים"

לאחר חצי שנה בה ישב ביציע ונעלם מהמגרשים, חזר בתחילת העונה עומרי אפק אל מרכז הבמה ותפס את עמדת המגן הימני הן בבית"ר ירושלים והן בנבחרת. ההתחלה לא הייתה מעודדת, הרבה ביקורת נשפכה עליו, פרשנים טענו כי הוא סובל מכושר, אך ביום ראשון האחרון הוא כבש את שער השיוויון מול הפועל ת"א וגרם ל-18 אלף צהובים שחורים להרעיד את טדי. בין לבין הוא הספיק לבשל שני שערים בנבחרת (אחד לבן שושן ואחד לבניון) וכמובן לחזור סוף סוף למקומו הטבעי כשחקן מרכזי.

כעת, לאחר הניצחון המתוק מול הפועל ת"א וקצת לפני המפגש המסקרן מול הפועל כפ"ס, התפנה עומרי אפק לראיון בלעדי לבית"ר.נט בו הוא מספר על הרגעים הנפלאים מול הפועל ת"א, נותן תשובות לכל הביקורות כלפיו, מספר על התפקיד החדש והכי חשוב- שולח מספר חד וחלק לאוהדים: " אני באמת חושב שאם הקהל יידע להמשיך ככה ולהיות יותר סבלני ויתמוך בעיקר בדקות הפחות טובות, הוא יכול להיות ההבדל בין עונה טובה לעונה מצוינת עם תארים".

בשנים עברו היית רגיל לשחק כקשר, והשנה אתה מתפקד כמגן – תפקיד חדש עבורך. אמנם בעבר שיחקת בנבחרת כמגן, אך אז שיחקו 5 שחקנים בהגנה, כלומר הייתה פחות אחריות הגנתית מאשר בתפקיד שלך כעת בבית"ר, מכיוון שהתפקוד היה יותר התקפי מאשר הגנתי. איך אתה מסתדר בבית"ר ובנבחרת בעמדה החדשה?
"אין ספק שכל החיים הייתי רגיל לשחק בעמדה קדמית ולוקח לכל אחד קצת זמן להפוך להיות מגן שחושב קודם כל על הגנה. זה תפקיד מאוד קשה כי צריך להיות בו גם טוב מאוד בחלק ההגנתי וגם בחלק ההתקפי ואני חושב שזה התפקיד שרצים בו הכי הרבה על המגרש כי צריך לכסות את כל הקו ואני באופן אישי מרגיש שיפור ממשחק למשחק. אין ספק שיש עוד מה לשפר ואני עובד על הדברים הללו, אבל אני שמח שזה מתקדם בקצב טוב, ושאני מצליח לתרום בתפקיד הזה לבית"ר גם בחלק ההתקפי וגם בחלק ההגנתי. המטרה שלי בסופו של דבר זה להיות מגן ברמה הכי גבוהה שאפשר, יש לו עוד דברים שאני צריך לשפר ואני מודע להם, אבל אני מאמין שאני אשיג בסופו של דבר את המטרה להיות ברמה הגבוהה ביותר".

יש פרשנים שטוענים שאתה סוג שחקן שלא מוכן לקבל עמדות חדשות, לא מוכן ללמוד, שיש לך את הקו שלך ואתה לא סוטה ממנו, ונראה שהשנה אתה שובר את המיתוס הזה
"אני לא חושב ככה, אני חושב שדווקא ההיפך הוא הנכון. אני חושב שגם בבית"ר, בהפועל ת"א וגם בנבחרת שיחקתי בהמון תפקידים, שיחקתי כחלוץ, כחלוץ שני, כמגן ב-5 בהגנה, כקשר אחורי מצד ימין, קשר 50-50, שיחקתי מספיק תפקידים. שחקן כדורגל חייב להיות דינאמי וככל שאתה מתרגל ליותר עמדות ככה המיומנות שלך עולה באופן משמעותי , אני שחקן שמוכן ללמוד תפקידים חדשים כך שמי שטוען ככה, זו ממש קטנוניות".

יש הרבה ביקורת על הכושר הגופני של הקבוצה ושלך, יש פרשנים שטוענים שהכושר הגופני שלך לקוי. מה אתה חושב על הנושא?
"קודם כל אני חושב שכמגן, במיוחד שבשיטה שלנו אין ממש שחקן כנף התקפי בימין ואני צריך לעשות גם עבודה התקפית רבה וגם עבודה הגנתית רבה, אז זה תפקיד שדורש מאמץ גופני מאוד גבוה, הרבה יותר מקשר, ואין ספק שאחרי תקופה ארוכה שלא שיחקתי, אז על אחת כמה וכמה לוקח לי יותר זמן להגיע לשיא היכולת הגופנית שלי.
גם אם לפעמים יש דקות שהם פחות טובות, או שההרמה האחרונה שלפעמים באה אחרי ספרינט של 80 מטר לא יוצאת טוב, וזה לא כמו קשר שמקבל כדור וישר מרים, הרי שיש הבדלים גדולים ולפעמים זה לא מצליח. אני חושב שזה תהליך שמשבוע לשבוע יש שיפור, גם הגנתי וגם התקפי, ולראיה הגול מול הפועל וגם שלושת המשחקים בנבחרת שבישלתי בהם 2 שערים. אני חושב שהתפוקה היא בסדר וכמובן שאני עובד באימונים כדי לשפר את מה שצריך לשפר".

אתה יכול לתת לי השוואה בין התפקוד של כמגן בנבחרת ישראל לבין התפקוד של כמגן בבית"ר?
"בבית"ר אין ממש קשר שמשחק על הקו, ככה שאני חייב לתמוך יותר בהתקפה. זה דורש מאמץ פיזי הרבה יותר גדול, ולפעמים זה בא על חשבון דברים אחרים, ודווקא בבית"ר לוקח קצת יותר זמן עד שאני יגיע ליכולת הפיזית המקסימאלית, ובנבחרת יש דרישות קצת שונות כי שם יש שחקן שמשחק כקשר בצד ימין. יש רגעים במשחק שאתה חייב לגלות סופר אחריות במיוחד בעמדה כמו שלי, בגלל שאנחנו משחקים התקפי והמגנים גם תוקפים, אם יוצא לך לעלות להתקפה- בסופו של דבר אתה יכול ליצור חור בחלק ההגנתי ולכן על המגרש עם בית"ר אני חייב להיות מחושב מאוד בכל מהלך".

בוא נחזור שנה אחורה. שמרת על סבלנות בכל התקרית שהייתה עם לואיס פרננדז ולא באת בטענות, מה נתן לך את הכוח לשמור על סבלנות שכזו?
"אני לא רוצה להיכנס יותר מדי למה שקרה בשנה שעברה, אבל היו 2 גורמים עיקריים שנתנו לי שקט וסבלנות לאורך התקופה הזו – הראשון זה הידיעה שאני פשוט עשיתי את שלי מבחינה מקצועית והתנהגותית, ולא היה שום דופי במה שעשיתי, ככה שהלכתי לישון כל לילה שקט ועם מצפון רגוע. הדבר השני והעיקרי זה הקהל, שלמרות שלא שיחקתי עודדו אותי כל שבוע, ובאמת שלא האמנתי שאני אקבל כזה חום וכזו אהבה".

מה עבר לך בראש ברגעים שהיית יושב ביציע, בבגדים אזרחיים, בזמן שהקבוצה הייתה משחקת על הדשא, והקהל מעודד אותך?
"מצד אחד זה מרגש, זה חיזוק שנותן עוד אוויר, אבל מצד שני זה קשה, כי אתה לא יכול להחזיר על המגרש לקהל שאוהב אותך ותומך בך. אני מאוד מקווה שגם השנה הקהל יידע, שגם לי באופן אישי לא קל, אחרי תקופה ארוכה שלא שיחקתי להגיע לכושר שיא אחרי 2-3 משחקים, ואני מאמין שייקח עוד כמה משחקים בשביל זה.
גם עכשיו אני משתדל לתרום כמה שיותר, ומאוד חשוב מבחינה קבוצתית שהקהל, שדחף אותנו מאוד והיה לו חלק גדול בניצחונות מול מכבי והפועל ת"א, אבל עדיין חשוב לנו השחקנים, שגם בדקות שפחות טוב נרגיש אותו תומך בנו, וגם כשפחות הולך על הדשא, שנרגיש שהקהל מאחורינו, מאמין ותומך בנו, כי אם אנחנו נשיג משהו השנה, לקהל יהיה חלק משמעותי בזה וזה מסר שחשוב מאוד שיעבור.
אני חושב ששער השוויון מול הפועל ת"א הגיע הרבה בזכות הקהל, גם ברבע השעה האחרונה בבלומפילד, כשמכבי לחצו אותנו, הקהל דחף אותנו ונתן לנו אדרנלין, וזה עזר לנו לשמור על התוצאה. אני באמת חושב שאם הקהל יידע להמשיך ככה ולהיות יותר סבלני ויתמוך בעיקר בדקות הפחות טובות, הוא יכול להיות ההבדל בין עונה טובה לעונה מצוינת עם תארים".

מה עבר לך בראש דקה לפני שנתת את הנגיחה שהביאה את שער השוויון?
"האמת שכשמיכאל הרים את הכדור, אני פשוט ידעתי שאם הכדור מגיע לאזור שלי – זה יהיה גול. זה אחד מאותם רגעים שממש רואים את התסריט בראש ומרגיש בפנים שזה רגע שהוא שלך. באותו רגע לא היו שום תחושות מהעבר, רק חשבתי על השער, באתי בכל הכוח ונגחתי בכל הלב כשאני יודע שזה הולך להיכנס. אחרי השער הייתה התפרצות שמחה אדירה, כי חזרנו ממקום שאף אחד, לא במגרש ולא בבית, לא האמין שנחזור ממנו, והאמנו שאפילו ננצח במשחק. היה חסר לנו רק הרגע הזה, השער הזה, כדי שנחזור למה שאנחנו יודעים הכי טוב – לתקוף, לאיים על השער ולתת גולים, ואחרי הגול הראשון הייתה תחושה באוויר שגם הגול השני יגיע, ואז עמית באמת הבקיע. מה שהיה בטדי בדקות האחרונות זה דבר שאי אפשר לתאר, המגרש פשוט רעד והיו רגעים שאתה מרגיש כאילו אתה נמצא בחלום, אני מאוד מקווה שיצא לי להרגיש את ההרגשה הזאת עוד פעם אחת העונה".

יש לך חיבור טוב עם הקהל, למרות ששיחקת בהפועל ת"א תקופה לא קצרה, והיו קולות שאמרו שלא תתחבר לקהל. מה גרם לחיבור הטוב הזה?
"קודם כל, אני חושב שהרבה תדמיות יוצרת התקשורת ואנשים שמסביב, וזה לאו דווקא הדבר האמיתי. כשהגעתי לירושלים קיבלתי המון חום והרגשה טובה, נתנו לי להרגיש כמו בבית, ולכן יש לי תחושה שאני צריך להחזיר, במיוחד לאור התמיכה בזמנים הקשים בשנה שעברה.
אני מודה שבהתחלה גם לי היו חששות, שאולי הקהל לא יתמוך ויעשה בעיות, ולהפתעת שני הצדדים קרו רק דברים טובים מאז. עכשיו חד משמעית אני יכול לומר, שבית"ר היא הבית החדש שלי ואני מקווה שהשנה הזו תסתיים כששני הצדדים מאושרים ומחייכים".

אתה מתכוון כלומר לאליפות?
" אני באופן אישי חושב שמוקדם לדבר על אליפות, לדעתי לדבר על אליפות אחרי 2 משחקים יהיה לשים רגל לעצמנו. קודם נעבור את הסיבוב הראשון בליגה כמו שצריך ונתרכז בו, ואני מאמין מאוד באמירה, שאם מנסים לטפס יותר מדי מדרגות למעלה מפספסים את המדרגה הראשונה, ולכן אנחנו צריכים לקחת את הדברים צעד צעד. אם בסיבוב השני עדיין נהיה במצב שאנחנו בו עכשיו, אליפות תהיה מילה רלוונטית".

איך ההרגשה להיות עם המון שחקני בית"ר בנבחרת ישראל?
"אני לא זוכר תקדים כזה, ש-9 שחקנים מאותה קבוצה בנבחרת, ובמשחק האחרון אפילו 3 שחקנים מאצלנו כבשו, זה דבר שאני בטוח שמחמם את הלב לכל האנשים במועדון., אני חושב שזה גם דבר חשוב לכל השחקנים הצעירים מאצלנו שמשתלבים בנבחרת, זה נותן להם ניסיון ויכולת לעמוד בלחצים, גם המון ביטחון, וזה יתרום גם לנבחרת וגם לבית"ר. זה עוזר לנו גם בגיבוש, כי כולנו חברים ביום יום, ובוודאי שאנחנו מדברים על בית"ר בינינו גם בנסיעות הנבחרת כי זה הבית של כולנו ביום יום, ואני מקווה שהשנה הזו תהיה טובה לכל שחקני בית"ר, גם בקבוצה וגם בנבחרת ונגיע להישגים".

לסיום, יש מסר שאתה רוצה להעביר לאוהדים?
"אני רוצה להגיד בשם כל השחקנים שאנחנו מודים להם על התמיכה האדירה בשני המשחקים האחרונים, ומאוד חשוב לנו שהקהל יידע שאנחנו צריכים אותו בעיקר בדקות הפחות טובות שלנו, ושהוא יכול להיות ההבדל באותם משחקים שאנחנו פחות טובים".

[align=center]בית"ר.נט[/align]

™«::•מא!ר משה•::»™

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 12 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

אפק: "הקהל יעשה את ההבדל בין אליפות לעונה רגילה"

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית