נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

אודסה נגד הפועל ת''א 1:0 F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 11 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

אודסה נגד הפועל ת''א 1:0

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אודסה נגד הפועל ת''א 1:0
הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2006, 06:56 
סופר נושם
סופר נושם
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

הפועל תל-אביב קיימה אמש (רביעי) את האימון המסכם לקראת המשחק במסגרת הסיבוב הראשון בגביע אופ"א, הערב (19:00, שידור ישיר בערוץ הספורט) מול צרנומוריץ' אודסה המקומית. לפני האימון נערכה מסיבת עיתונאים לתקשורת הזרה.

כחמישה עשר כתבים ועוד מספר לא מבוטל של צלמים הגיעו אל האיצטדיון הממוקם בלב ליבו של הפארק, סמוך לנמל העירוני. התקשורת המקומית הורשתה לצלם רבע שעה בלבד ולאחר מכן התבקשו העיתונאים לעזוב את האיצטדיון.

ניידת משטרה ליוותה את הקבוצה מהיציאה מהמלון ועד לאיצטדיון, נסיעה של כעשר דקות.

מי שעשוי לעורר דאגה בקרב הצוות המקצועי של הפועל ת"א הוא קפטן הקבוצה, יוסי אבוקסיס, שנטש את האימון לאחר חצי שעה עקב מחלה.

אבוקסיס שמקורר כבר יומיים ולא יכל להמשיך להתאמן, נשמע אופטימי ואמר: "הכל יהיה בסדר. נראה איך אני אעבור את הלילה אבל אני מאמין שיהיה טוב".

שום תירגל את השחקנים במשחקון של שמונה מול תשעה וקשה להסיק באיזה הרכב הוא מתכנן לפתוח במשחק.

נראה כי שומי לא יקבע את ההרכב באופן סופי עד שתתקבל החלטה בנוגע לשיתופו של אבוקסיס.

שום אמר ל-ONE: "ראיתי אותם בשלושה משחקים ואני יודע עליהם כל מה שאני צריך לדעת, במיוחד שהם קבוצה אגרסיבית ואני מקווה שנסתדר איתם. זה שלמדתי את הקבוצה זה לא נותן הרבה- גם את צ'לסי לומדים והיא מנצחת".

בנוגע להחלטת אופ"א על החזרת הביתיות לישראל, שאמורה להתקבל ביום המשחק, אמר: "ההרגשה היא טובה. אם הם עושים דיון יש לי תחושה טובה".

על ההתאוששות מההפסד לבית"ר: "המשחק מול בית"ר הוא היסטוריה. מה שמעניין אותנו זה רק המשחק אבל כמו שאני רואה אותו יתפתח כאן קרב אמיתי.
"באופ"א אין קבוצה פייבוריטית במיוחד, לא במשחק חוץ. אני מקווה שנביא את ההכרעה אלינו הביתה, אל הבית האמיתי. אני רוצה לנצח בכל משחק".

וואליד באדיר: "יש כאן אווירה טובה. התאוששנו מהמשחק מול בית"ר ירושלים והגענו לכאן במטרה להציג כדורגל טוב. אנחנו עושים הכנה טובה ומחכים למשחק. המטרה שלנו היא להוציא נקודות ואני מקווה שנעשה את זה".
יגאל אנטבי: "אנחנו יודעים שהם קבוצה קשה שמניעה כדור ופיזית בהגנה, אבל מבחינתנו אין ברירה. אנחנו רוצים לבוא ולנצח את המשחק. מבחינתנו מה שחשוב זה לא לספוג כאן גול. אנחנו עולים לכל משחק בכדי לנצח וכמובן גם למשחק הזה".

איבן יוליץ': "אני לא יודע הרבה על הקבוצה הזאת. הם היו קבוצה טובה בשנה שעברה אבל השנה הם קבוצה פחות טובה אני מקווה שנוציא תוצאה טובה".
תמונה

הרכב משוער: שביט אלימלך, תומר חליבה, חבייר פאאס, וואליד באדיר, יגאל אנטבי, שי אבוטבול, יוסי אבוקסיס (טל חן), ברוך דגו, סלים טועמה, אליניב ברדה ואיבן יוליץ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 11 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

אודסה נגד הפועל ת''א 1:0

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית