נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

הערב 21:30 חיפה "מארחת" את ליטקס לובץ' F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 7 הודעות ]
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.

הערב 21:30 חיפה "מארחת" את ליטקס לובץ'

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הערב 21:30 חיפה "מארחת" את ליטקס לובץ'
הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2006, 06:53 
סופר נושם
סופר נושם
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

שחקני מכבי חיפה סופרים את השניות לקראת המפגש הערב ב-21:30 עם ליטקס לובץ' בגביע אופ"א. גזל ומסודי יפתחו

מכבי חיפה השלימה את ההכנות למשחק מול ליטקס לובץ' הערב (21:30, שידור ישיר בערוץ 2). מהאימון המסכם אפשר היה להבין כי רוני לוי החליט להעלות את רביד גזל ואלן מסודי בהרכב הפותח.

באימון עצמו הקפיד לוי שלא להקשות על השחקנים ורוב האימון כלל תרגולת טקטית קצרה, הנעת כדורים דרך האגפים ובעיטות לשער.

בסיום האימון אמר אחד השחקנים: "אנחנו לא מוכנים למשחק. אנחנו סופר מוכנים".

מאוחר יותר, קיבלו שחקני הקבוצה את ההודעה כי נשיא המועדון, יעקב שחר, לא יגיע למשחק. הסיבה: התחייבות משפחתית קודמת. "ננצח שיהיה לו מעניין בטלוויזיה", אמרו בקבוצה.

שלשום נקבע סופית כי חיפה לא תוכל למכור כרטיסים למשחק ולרשותה יעמדו רק 200 הזמנות. ההודעה של ההולנדים הרגיזה מאוד את אנשי חיפה.

איתמר צ'יזיק, מנכ"ל מכבי חיפה: "כל ישראלי שירצה להגיע יכנס למשחק. ההודעה שלהם היא שרירותית ומרגיזה".

עוזר המאמן, סלובודן דרפיץ', נשאר ביציע אחרי האימון וריגל אחרי הבולגרים, ועוד הלילה הוא יעביר לרוני לוי את רשמיו.

הבוקר תקיים חיפה אימון שחרור קל ליד המלון בו הוא מתגוררת. את המשחק תנהל רביעית שופטים מאנגליה בראשה יעמוד השופט האלסיי.
הבולגרים הגיעו לאימון הראשון והיחיד שלהם בניימיכן מלווים בעשרות עיתונאים בולגרים שסיפרו: "אצלנו מגלים עניין רב במשחק. בעבר הלא רחוק שיחקנו בשלב הבתים בגביע אופ"א. יש סקרנות אם אפשר לשחזר את זה".
המאמן הבולגרי, ליופקו פטקוביץ, אמר במסיבת עיתונאים כי הוא לא שמח שישראל לא יכולה לארח במדינתה: "אני סרבי ואני מכיר את ההחלטות האלה. אני לא נהנה מהיתרון הזה שאתם בבית אבל לא בבית".

על מכבי חיפה, אמר המאמן: "אני מאד אוהב את בוקולי אבל אני יודע שיש שלושה ברזילאים, ארגנטיני מצוין, וצ'יליאני. מכבי חיפה היא הקבוצה הכי טובה בישראל והיא שיחקה בצ'מפיונס בעבר. יהיה קשה, אבל יהיה משחק טוב".
רוני לוי דיבר במסיבת עיתונאים על ליטקס כיריבה חזקה מאד וכמובן התייחס לעובדה שהמשחק נערך בהולנד: "זה מתסכל מאד, אבל ננסה לעשות את מה שמוטל עלינו".

"0:2? אני קונה תוצאה כזו", נשא ונתן המאמן בתוצאה במסיבת העיתונאים. "אנחנו מכירים אותם מצוין. נמשיך ללמוד אותם ונעשה את ההכנה עד לרגע האחרון".

.[/B]תמונה

[B]הרכב מכבי חיפה: ניר דוידוביץ, אלון חרזי, רפאל אולארה, דקל קינן, אדורם קייסי, חאבייר דירסאו, רביד גזל, אלן מסודי, גוסטבו בוקולי, יניב קטן, רוברטו קולאוטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 7 הודעות ]
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.

עבור ל:  

הערב 21:30 חיפה "מארחת" את ליטקס לובץ'

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית