נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

בית"ר ירושלים: בואטנג הורחק משני משחקים F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 12 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

בית"ר ירושלים: בואטנג הורחק משני משחקים

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: בית"ר ירושלים: בואטנג הורחק משני משחקים
הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2006, 15:48 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

קשרה הגנאי של בית"ר ירושלים דרק בואטנג הורחק הערב (ד') לשני משחקים בעקבות הרחקתו במהלך ניצחון קבוצתו 1:2 על הפועל תל אביב בטדי. כזכור, בעקבות הרחקתו בגין פגיעה בשחקן אורח, אחז בואטנג בידו של השופט חיים יעקב, כשזה ניסה להניף לעברו את הכרטיס הצהוב השני. אי לכך זומן היום הקשר לבית הדין של ההתאחדות.
הקשר הסביר את התנהגותו בתרבות הכדורגל האפריקנית, ברוחה התחנך. "אני מאוד מצטער", אמר בואטנג, "אני לא מכיר את החוקים בישראל, באפריקה מותר להחזיק לשופט את היד בצורה כזאת, לא התכוונתי לעשות את מה שעשיתי. אני מצטער וזה לא יקרה שוב.

"אני מכבד את השופט ואת כל מי שנמצא על המגרש. לפני המשחק הלכתי לשופט ואיחלתי לו בהצלחה, אני רוצה לציין שהכרטיס הצהוב השני לא הגיע לי כי לא נגעתי בשחקן של הפועל ת"א, הוא התנהג כאילו פגעתי בו. הוא רצה שאני אורחק".

יו"ר הקבוצה ולדימיר שקלאר ואברהם לוי ליוו את בואטנג בדיון והאחרון אף ניסה לדבר אל לבו של הדיין ישראל שעמוני ואמר: "אל תשכח שהוא יקבל גם עונש מהאגודה, אז אתה יכול לא להעניש אותו". שמעוני כאמור לא השתכנע והטיל על השחקן עונש השעייה לשני משחקים. בנוסף לכך קנס את בית"ר ב-20 אלף ש"ח בגין שני אירועים שקרו במהלך המשחק - זריקת חזיז ופריצת אוהד למגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 12 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

בית"ר ירושלים: בואטנג הורחק משני משחקים

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית