נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

ליגת האלופות חוזרררת F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 5 הודעות ]
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.

ליגת האלופות חוזרררת

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ליגת האלופות חוזרררת
הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2006, 19:15 
סופר נושם
סופר נושם
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

אוהדי הכדורגל באשר הם יכולים יכולים להתחיל לחוש את ההתרגשות. ליגת האלופות חוזרת מחר (שלישי) לפעילות, עם כל הכוכבים הכי גדולים והכדורגל הכי טוב שאירופה מסוגלת לייצר.

המשחק בין צ'לסי לורדר ברמן ישודר בספורט 5+, המשחק בין ברצלונה ללבסקי סופיה ישודר בספורט 5 (שניהם החל מ-21:00). תקצירי כל המשחקים יובאו כאן באתר ספורט 5, בנוסף לשידורים הישירים (ראו ידיעה).

"אני רוצה את הגביע", הודה היום קשרה הגרמני של האלופה האנגלית, מיכאל באלאק, "אם לא הייתי חושב שאנחנו מסוגלים להיות אלופי אירופה, לא הייתי עושה את המעבר מבאיירן מינכן".

"יהיה לנו קשה מאוד", הסביר באלאק, "גם אם יש לך חבורת שחקנים מוכשרת ככל האפשר, זה לא מבטיח לך דבר. אנחנו לא הקבוצה היחידה שחיזקה את הסגל שלה. ברצלונה, מילאן, ריאל מדריד, כולן טובות יותר השנה".

באלאק הוסיף כי "בשנים האחרונות, צ'לסי הגיעה לחצי הגמר ולשמינית הגמר אבל לא יותר מזה. יש לנו כמה החתמות חדשות, אבל הדבר המשמעותי יהיה שיתוף הפעולה בין כולם".

המנג'ר הפורטוגלי של צ'לסי, ז'וזה מוריניו. התייחס לבצורת של אנדריי שבצ'נקו מאז הצטרף לקבוצה ממילאן. "הוא כבר התאקלם בכדורגל האנגלי. זה לא ממש מטריד אותי", אמר מוריניו.

"מה שמטריד אותי זה שלא היה לנו מספיק זמן מהמשחק האחרון כדי להתכונן", הוסיף מוריניו, שיודע שמולו תעלה קבוצה גרמנית חזקה מאוד, שבהחלט מסוגלת לצאת עם נקודות מסטמפורד ברידג'.

ברמן עשויה לסבול מחסרונו של הכובש הטוב ביותר שלה, מירוסלאב קלוסה, אשר סובל מפציעה בירכו שנגרמה במהלך סוף השבוע. כשירותו של קלוסה תיבדק לפני המשחק ואז ייקבע אם הוא יוכל לשחק או לא.
במשחק בולט נוסף תחל ברצלונה את המסע להגנה על תארה עם משחק ביתי מול לבסקי סופיה, עבורה מדובר בהופעת בכורה במפעל, שתהווה הופעת בכורה של קבוצה בולגרית בכלל.

סמואל אטו, שכבש שני שערים בניצחון 0:3 על אוסאסונה, יפתח בהרכב של פרנק רייקארד. "אנחנו חייבים להיות מוכנים להתאבד על המגרש", אמר אטו, "זו תהיה עונה קשה מאוד".

במשחקים נוספים, ספורטינג ליסבון תארח את אינטר המתחזקת, שמגיעה למשחק אחרי 2:3 על פיורנטינה במחזור הפתיחה באיטליה. גלאטסראיי תארח את בורדו, רומא את שחטאר דונייצק.

ליברפול, שעברה את מכבי חיפה בשלב המוקדם, תצא למשחק חוץ מול פ.ס.ו איינדהובן. באיירן מינכן, שעדיין מתרגלת לחיים ללא באלאק, תארח את ספרטק מוסקבה. אולימפיאקוס תארח באתונה את ולנסיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 5 הודעות ]
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.

עבור ל:  

ליגת האלופות חוזרררת

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית