נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

גברים במדים F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 10 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

גברים במדים

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: גברים במדים
הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2006, 14:59 
נושם ותיק
נושם ותיק

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

כמו תמיד, גם אתמול חווינו על בשרנו את אלימות המשטרה והיחס המזלזל והמשפיל - אביזרי עידוד חוקיים לא הוכנסו, אנשים שהחזיקו בכרטיס נשארו מחוץ לאצטדיון ואוהדים הוצאו מהמגרש ללא סיבה. הפעם אוהדי הפועל הרגישו מה שאנחנו מרגישים כל הזמן.

עם כל החגיגות והשמחה בטדי אי אפשר שלא להתייחס למה שאנחנו רגילים כמעט בכל משחק. על מה אני מדבר? אלימות המשטרה... כמו תמיד הפעילה משטרת ירושלים אלימות פיזית קשה נגד אוהדינו, עצרה אוהדים ללא סיבה והוציאה עשרות מחוץ לאצטדיון.

"אוהדי הפועל כן, אתם לא"
הכל התחיל בשעות אחה"צ. ארגון אוהדי בית"ר ירושלים בשם 'לה פמיליה' הוציא כספים רבים ובזבז כוח אדם רב כדי להכין למשחק תפאורה מהסרטים. להיות איתכם גלוי... אני לא זוכר תצוגה כזאת בקהל שלנו. עשרות שלטי חכות ודגל פריסה ענק שהוכן במיוחד למשחק. משטרת ירושלים הודיעה כי תאפשר לקהל אוהדי בית"ר הכנסת אביזרי עידוד חוקיים, אך ביקשה שהכל יבוא במרוכז ויעבור בדיקה. אז הדברים רוכזו, אך המשטרה הודיעה בצעד מפתיע וללא הסבר מדויק כי הציוד לא נכנס – הדברים חזרו למכוניות.
לאחר דיבורים עם קצינים בכירים ניתן שוב אישור: "תביאו את כל אביזרי העידוד לבדיקה והם יורשו להיכנס ליציע". האוהדים ניגשו למכוניות כדי להביא את הציוד הרב שבהמשך עבר בדיקה מקיפה וכשבאו להעלות את הציוד ליציע הגיעה שוב הודעה – שום דבר ממה שיש לכם כאן לא נכנס. מדוע? אף אחד לא יודע... האוהדים שהריצו אותם לפני כן החליטו להשאיר את הציוד הרב מאחורי האוהלים ביציע המזרחי.

ברדק בכניסה לאצטדיון
אחרי הבדיקה המשפילה בתוך האוהל עלו האוהדים ליציע, אך התברר להם שהם לא יכולים להיכנס ליציע אליו קנו מנוי\כרטיס. היציע המזרחי המרכזי נסגר לקהל ואם אחיך או חבר שלך ישב שם אתה לא יכולת להיכנס. במידה ונכנסת ליציע ואחר כך התווכחת עם השוטרים שאתה רוצה לעבור ליציע השני הוצאת מהאצטדיון בכוח, וזה אחרי שקרעו לך את הכרטיס. מה תעשה עכשיו? תישאר בחוץ ותפסיד את המשחק.
בנוסף לכך אוהדים רבים נותרו מחוץ ליציע המזרחי כשיש בידם מנויים לאותו יציע. לאחר ששערי היציע המזרחי נסגרו האוהדים לא הורשו להיכנס לשם והועברו ליציע הצפוני. בושה וחרפה! אנשים שמחזיקים במנוי!!!

תקראו לזה השיא
למי שדי וותיק ביציע המזרחי אז הוא מכיר את הנוהל. שוטרי היס"מ עומדים על המדרגות, רק שהפעם אם ישבת בחלקו העליון של היציע ורצית לרדת למטה כדי לקנות שתיה, נאסר עליך לחזור ללמעלה. כך למשל אוהד שישב בחלקו העליון של היציע רצה לרדת לשירותים, נאמר לו שאם הוא הולך לא יתנו לו לחזור. מה האוהד יעשה, ישתין ביציע או במכנסיים? מאיפה הטיפשות הזאת של המשטרה? אז הוא אמר להם "טוב אני משתין ביציע", אחד משוטרי היס"מ ענה לו בטון מאיים "תשתין ותראה מה יקרה לך".
אחרי כל הדחיפות והבלאגן רצית לרדת לשתות ולחזור למקומך אך את המשטרה זה לא עניין וכל מי שירד לא הורשה לעלות חזרה. מאיפה הרוע לב הזה? גם לשתות אסור בטדי...

יש מכות – תורידו את התגים
במחצית המשחק היס"מ החליט לחגוג קצת. אוהדי בית"ר ירדו אל מתחת היציע כדי ללכת לשירותים ולמזנון, המשטרה חיכתה שם והחלה להכות אוהדים ללא סיבה. אחד האוהדים שידיו נקשרו אל מאחורי גבו באזיקונים הורד לרצפה וספג בעיטות מכל הכיוונים. אוהד אחר שקיבל אגרוף לראשו איבד את הכרתו, אוהד נוסף שהיה במקום וביקש את פרטיו של אחד מאנשי היס"מ הותקף קשות ונעצר גם הוא ללא סיבה. וזה עוד כלום... 15 דקות של חגיגה מצד אנשי היס"מ... אוהדים רבים תיעדו את האירועים במצלמות, כמו כן גם אנו תיעדנו את האירועים אך העדפנו לשלוח את הצילומים לאנשי תקשורת בכירים כדי שיראו מה קורה מאחורי היציע, דברים שנעלמים מעיני מצלמות התקשורת.
אחד מאנשי היס"מ שהאוהדים ביקשו את פרטיו הוריד את תג הזיהוי וסירב למסור את שמו. לאחר מכן עזב את המקום במהרה כשראה את כל המצלמות שמכוונות אליו. כשהאירועים נגמרו והאוהדים נהדפו בכוח חזרה ליציע אמר אחד האוהדים לאיש יס"מ "תתבייש לך אתה מייצג את החוק אז איך אתה מתנהג ככה?", וכמו כל אותם שוטרים שיודעים לענות בצורה מאיימת, גם אותו איש יס"מ אמר "תיכנס לפני שאני יראה לך מזה להתנהג". ודרך אגב גם זה מצולם... מעניין מה מח"ש יעשה עם אותם חומרים...

גם לחגוג אי אפשר
המשחק הסתיים והחגיגות נפתחו. מחוץ ליציע המזרחי הרבה זמן לא נראו חגיגות כאלה, שירים, ריקודים, חיבוקים ונשיקות, אבל היס"מ ידע לבוא בזמן ולפזר את האוהדים בכוח. כנראה שגם בנצחונות בטדי אסור לנו לשמוח..

והיום גם הפועל רואים מזה ירושלים
אם תמיד סבלנו קשות ממשטרת ירושלים, אתמול גם אוהדי הפועל ת"א חוו על בשרם את האלימות הקשה שמפעילה משטרת ירושלים. ואם תשאלו אותי אני שמח על כך... בנוסף לכל השנאה שלי לאוהדי הפועל ת"א, יצא משהו טוב מהסיפור הזה וזה החשיפה התקשורתית להתנהגות המשטרה בירושלים.
רק חבל שאם מופעלת אלימות כלפי האדומים התקשורת יודעת לעשות חגיגה וכותרות, אך כשמדובר בנו אוהדי בית"ר את אף אחד זה לא מעניין ואף אחד לא טורח לבדוק.

שקלאר תתעורר או תתפטר
הנהלת הקבוצה מחוייבת לדאוג לאוהדיה, במיוחד אם מדובר במשחק בית! הנהלת בית"ר שבראשה עומד האדון ולדימיר שקלאר לא יכולה להעלים עין וחייבת לבדוק את הדברים לעומק – שקלאר משלם למשטרה והיא תחת חסותו, הם עובדים שלו והוא יכול להיות מעורב יותר.
אם שקלאר ושאר חברי ההנהלה יזניחו את האוהדים הכל יבוא להם יום אחד בבום. האוהדים צוברים שינאה כלפי המשטרה והשנאה כלפי ההנהלה שלא מתערבת גוברת, והמצב של שקלאר לא מי יודע מה ביציע...
זה קרה עם פניג'ל שלא עזר לאוהדים וזה עתיד לבוא גם על שקלאר, והימים הבאים ידברו בעד עצמם אם לא יבוא השינוי.

ב-ן ש-ו-ש-ן
למרות כל היחס שקיבלנו אין ספק שהגול בדקה ה- 90 של עמית בן שושן השכיח הכל. את האהבה לבית"ר אף אחד לא יעצור, לא שום שוטר ולא שום יו"ר מלוכלך ששונא את האוהדים. עד המוות בית"ר!

http://www.beitar.org.il/sys/turs/read.asp?id=87

עכשיו אני שדון צהוב

ביתר ירושלים בנשמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 10 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

גברים במדים

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית