נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

גליל עליון לא תפתח את אימוניה בזמן F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

גליל עליון לא תפתח את אימוניה בזמן

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: גליל עליון לא תפתח את אימוניה בזמן
הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2006, 09:04 
נושם חדש
נושם חדש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

זאת משום שלא חתמה עדיין על חוזה עם המועצה המקומית המתפעלת את האולם בכפר בלום. גזבר המועצה: "אסור על פי החוק לאפשר לקבוצה לשחק באולם ללא חוזה חתום". חיים אוחיון: "זה ביזיון וזלזול בתושבים"

הפועל גליל עליון לא תוכל לפתוח את אימוניה באולם בכפר בלום, משום שלא חתמה עדיין על חוזה עם המועצה המקומית המתפעלת את האולם. עלות האולם למשך שנה עומדת על 135 אלף שקלים.

אימון הקבוצה הראשון תוכנן למחר בערב, אך היום (ראשון) הודיע גזבר המועצה, חיים מילוא, כי האולם יהיה סגור בפני אנשי הגליל המסרבים לחתום על חוזה לעונה הקרובה. "עלות האולם למשך שנה עבור הקבוצה היא 135 אלף ש"ח. אסור על פי החוק לאפשר לקבוצה לשחק ולהתאמן באולם ללא חוזה חתום", אמר מילוא.

"דאגנו להם לעלות הנמוכה ביותר אבל הם רוצים שניתן להם את האולם ללא תמורה והדבר אסור על פי החוק ועל פי הוראות מבקר המדינה ומבקר המועצה. כולם התריעו בפניהם על הדבר אבל הם בחרו להתעלם. הם נכנסים למלחמות של עיקרון ולי אסור לתת את האולם על פי החוק. אם הם רוצים תמיכה שיבקשו והמליאה תדון ואולי אף תאשר. בשלב הזה לא אתן להם להתאמן באולם", סיכם מילוא.

"זה ביזיון וזלזול בתושבים, זו בגידה", הגיב יו"ר הגליל, חיים אוחיון, על ההחלטה, "אני לא אבקש יותר. אם הם רוצים שיבקשו שנשחק שם. אני לא אהיה האדיוט של הכפר. אם הם לא יעשו את מה שמתבקש מהם זו תהיה בעיה שלהם. אנחנו נבוא בשש וחצי לאימון, אם עודד קטש ויוגב אוחיון ימצאו דלתות סגורות, זה יהיה על אחריותה של המועצה".

"שגזבר המועצה יפסיק להתל בנו ובציבור שלו", הוסיף אוחיון. "אנחנו הקבוצה היחידה בארץ שלא נתמכת על ידי רשות מקומית. הם הוכיחו בעבר שלא יתמכו בקבוצה ואני לא רואה איך הם יתנו העונה כסף לקבוצה. באתי לעזור ואחרי שלוש שנים עדיין לא קיבלתי מהם שקל".
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 98&lang=he

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

גליל עליון לא תפתח את אימוניה בזמן

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית