נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

"לא יודע אם אי פעם אוכל לחזור לשחק" F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

"לא יודע אם אי פעם אוכל לחזור לשחק"

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: "לא יודע אם אי פעם אוכל לחזור לשחק"
הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2006, 08:52 
נושם חדש
נושם חדש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

ניר רחמין קיבל את הבשורה המרה: קרע ברצועה הצולבת וברצועה הפנימית בבברך שמאל, אחרי שסבל פעמיים מפציעה דומה בברך ימין. הכח ר"ג תחפש שוער חדש, גם שוער המשנה ישראל פילוסוף הוא אופציה
ביש המזל של ניר רחמין נמשך. הבוקר (שני) הגיעו תוצאות בדיקת ה-MRI שעבר השוער אמש, והתברר כי השוער סובל מקרע ברצועה הצולבת וברצועה הפנימית.

עבור השוער מדובר בפציעה שלישית מסוג זה כשאחרי שתי פציעות דומות בברך ימין, עוד כששיחק בהפועל ת"א ולאחר מכן בהפועל ב"ש, הפציעה הפעם היא בברך השמאלית. הפציעה נגרמה לו בניצחון הכח עמידר ר"ג 2:3 על בני יהודה בשבת האחרונה, אחרי נחיתה לא טובה על רגל בעת יציאה לכדור.

רחמין העצוב הירהר בפני אתר ספורט 5 על עתידו והודה כי הוא עשוי לפרוש: "אני לא יודע אם אי פעם אוכל לחזור שוב לשחק ועוד פעם לעבור את הסרט הזה. מישהו אחר לא היה מצליח לעבור את מה שאמרתי פעם אחת ואני עובר את זה בפעם השלישית".

בילי רוזן, דובר הכח עמידר ר"ג: "קיבלנו את הידיעה בצער. אנחנו מאחלים לניר שיחזור כמה שיותר מהר ושיהיה חזק. הוא הגיע למשפחה חמה ותומכת ונהיה לצידו עד החלמתו המהירה".

בהכח יחפשו כעת שוער חדש כשעל הפרק ישנן אופציות של כמה שוערים ישראלים ושוער זר, אך בקבוצה לא פוסלים על סף את האפשרות לתת קרדיט לשוער המשנה, ישראל פילוסוף.
http://www.sport5.co.il/Articles/Article.64.10535.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

"לא יודע אם אי פעם אוכל לחזור לשחק"

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית