נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

גוטמן לערן לוי: "אל תסתכל לי בעיניים" F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

גוטמן לערן לוי: "אל תסתכל לי בעיניים"

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: גוטמן לערן לוי: "אל תסתכל לי בעיניים"
הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2006, 04:36 
סופר נושם
סופר נושם
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

מאמן מכבי נתניה איבד את העשתונות באימון ואמר לחלוץ: "תוריד את הראש, נראה אותך עונה לי". שחקן בקבוצה: "אין לי מושג מה הוא רוצה מערן לוי, הוא לא עשה כלום". מכנס יצטרף למחלקת הנוער של המועדון

אצל אלי גוטמן, מסתבר, האימונים לא עברים בשקט. גם היום (חמישי) אימון מכבי נתניה היה בלשון המעטה לא רגוע ומתוח, כשהמאמן מרבה לצעוק על השחקנים.

בשלב מסוים באימון, לאחר שהחלוץ מהנוער פטריק באווי איבד לא מעט כדורים, אמר הקשר ישראל זוויטי לעצמו: "אין לו מושג". גוטמן ששמע את הדברים עצר את האימון וצעק: "אף אחד לא יגיד למי יש מושג ולמי אין מושג. רק לי, למרקו בלבול ולאברי מונצ'ר יש את הסמכות לדבר".

אחר כך עבר גוטמן לצעוק על ערן לוי, שחשב שדיבר בזמן שהוא צעק: "יש לך משהו להגיד? כשאתה מדבר איתי אל תסתכל לי בעיניים, תוריד את הראש. נראה אותך עונה לי. כולכם תיזהרו ממני".

מאוחר יותר פנה המאמן לכל הקבוצה ואמר: "אני רוצה לראות אתכם מראים לי מה אתם יודעים רק דרך הדשא ולא דרך הפה. אני שומר עליכם כאן, יש הרבה דברים שאתם לא יודעים". המשפט האחרון היה רמז לאלה שבמועדון לא מרוצים מהם ועשויים להיחתך בקרוב.

שחקן בקבוצה אמר: "אין לי מושג מה הוא רוצה מערן לוי, הוא לא עשה לו כלום". בסיום האימון לקח גוטמן לשיחה את זוויטי וערן לוי והתריע בפניהם כי הוא לא יקרה לדברים כאלה לחזור.
http://www.sport5.co.il/Articles/Article.64.10406.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

גוטמן לערן לוי: "אל תסתכל לי בעיניים"

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית