נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

הפועל ת"א באירופה - הפועל ת"א VS אודסה (אוקראינה) F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 15 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

הפועל ת"א באירופה - הפועל ת"א VS אודסה (אוקראינה)

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הפועל ת"א באירופה - הפועל ת"א VS אודסה (אוקראינה)
הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2006, 12:27 
נושם כבוד
נושם כבוד
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

הפועל תל-אביב הגיעה הבוקר (שלישי) לנמל התעופה בדרכה לסלובניה למשחק הגומלין במסגרת גביע אופ"א מול דומז'אלה (1:2 לסלובנים במשחק הראשון).

האדומים יודעים שלא הולך להיות קל, במיוחד לאחר שהפסידו במשחק "הביתי" האחרון והם יהיו צריכים להתעלות על עצמם כדי לעבור לשלב הבא.

בקבוצה חלק מהשחקנים העדיפו לא לדבר לפני המשחק, אולי מחשש למזל רע. דני בומדר הצעיר עלה לטיסה וצפוי לעלות בהרכב במקומו של תומר חליבה, שהורחק מהמשחק הראשון.

מאמן הפועל תל-אביב, יצחק שום, החליט הבוקר לקראת היציאה למשחק לענות ולתת תשובות על כל הביקורות שנשמעות כלפיו וכלפי הקבוצה ועל כך שהיא לא נראית מוכנה בצורה מספקת לאירופה.

שום אמר ל-ONE: "להוציא את המשחק האחרון ששלטנו ב-80 אחוז ולא הבקענו, בכל יתר המשחקים הבקענו אז אני לא יודע על מה אתם מדברים.

"ננסה להתכונן בצורה הטובה ביותר ונקווה שמה שהשחקנים יעשו על המגרש יספיק לנו לעבור שלב".

על הביקורות מהתקשורת אמר: "אני לא מתעסק עם התקשורת. זה חלק מהכדורגל בישראל ובכדורגל הישראלי אין סבלנות ואמרתי את זה מאה פעם. רוצים שמלך השערים יהיה בלי לשחק, רוצים שיהיו לנו 6 נקודות בלי לשחק משחק אחד בליגה, שוכחים מה היה לפני.

צפו בהפועל תל-אביב ממריאה לסלובניה

"אפילו שמדובר במשחק חשוב, כך התייחסתי כל חיי למשחקים. אני כבר הייתי בהרבה משחקים קשים וחשובים גם לפני 30 שנה, כבר לפני שהרבה אנשים פה עוד לא נולדו".

על הפרסומים שמעמדו מתערער אמר: "זה לא מעניין אותי. אין לי בעיה עם זה, אני חי עם זה טוב כל החיים שלי".

יוסי אבוקסיס בנתב"ג (יותם רונן)

על המשחק מול דומז'אלה אמר: "אם נעבור, זה הדבר החשוב ביותר. נעשה כל מאמץ. אנחנו קבוצת כדורגל וכולם אחראים להגנה ולהתקפה ואם כולם יעשו מה שהם צריכים אז הפועל תצליח. במשחק האחרון נגד הסלובנים שלטנו והם ניצחו. אתה בונה תרחישים שלא תמיד מצליחים".

על השאלה איך אפשר למנוע גולים בדקות הסיום אמר: "זה חלק מהכדורגל. לפעמים מקבלים לפעמים נותנים. אני לקחתי דאבל בפנאתינאיקוס אחרי שנתנו גול בדקה ה-92".

על חסרונו של סמירוטיץ' אמר: "תמיד יעלו 11 שחקנים. אתה לא יודע מה יותר טוב. קבוצה לא בנויה שחקן אחד. זו קבוצה טובה וגם אנחנו".

סלים טועמה בשדה התעופה לפני ההמראה לסלובניה (יותם רונן)

גילי ורמוט אמר ל-ONE טרם ההמראה: "לא חושבים על שום דבר אחר מלבד ניצחון. מספיק לי 0:2 של גולים עצמיים שלהם, העיקר לנצח ולעלות".

על הביקורות שנשמעות כלפי ההתקפה של הקבוצה אמר: "יש שחקנים מצוינים בקבוצה. במשחק הזה מי שצריך להתעלות, יתעלה. אנחנו מדברים על המסע שהשחקנים עשו לפני כמה שנים באירופה. הלוואי ונשחרר את זה. זה חלום. הלוואי ביום חמישי גם יהיה חלום כזה. המטרה שלנו לשלוח את ההנהלה ביום שישי לז'נבה להגרלה".

קשר הקבוצה, ברוך דגו אמר ל-ONE: "המטרה היא לנצח או שנעלה או שנחזור הביתה. אם הם יבקיעו לנו חלילה ננסה להבקיע 2 שערים ויותר, להשיג תוצאה שתעלה אותנו שלב".

שביט אלימלך. חושב כבר על יום חמישי (יותם רונן)

לשאלה אם הפסד ייחשב לכישלון אמר :"כנראה שכן. כולם ציפו שנעבור אותם. מסתבר שהם לא קלים כמו שכולם חשבו. אבל במשחק אחד הכל יכול להתפוצץ".

סלים טועמה אמר ל-ONE: "די מאכזב אם לא נעפיל ונעוף. אנחנו רוצים לתת הכל ולעלות שלב. אין שום סיבה שלא נצליח לעשות את זה. שנה שעברה באירופה הייתי בפיגור 2:0 עם פתח תקוה ועלינו".

בנוגע לביקורות על הקבוצה אמר: "אין שום בעיה, יש קבוצה טובה וכולם מחפשים להלחיץ את המערכת ואת המועדון הזה אבל בסוף אנחנו נוכיח לכולם שהפועל תהיה קבוצה טובה ושהכל זה סתם לחץ של תקשורת ושום דבר אחר".

טועמה נשאל אם אפשר לשחזר את בלגראד ואמר: "אני מקווה שכן אין סיבה שלא. הפועל זה מועדון גדול שרוצה הישגים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 15 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

הפועל ת"א באירופה - הפועל ת"א VS אודסה (אוקראינה)

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית