נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

ארדילס:אשאר בבית"ר רק אם ניקח אליפות F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

ארדילס:אשאר בבית"ר רק אם ניקח אליפות

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ארדילס:אשאר בבית"ר רק אם ניקח אליפות
הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2006, 11:51 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

"לא מרגיז אותי שמדברים על החלפתי וגם לא הביקורת שמעבירים על הקבוצה. זה כדורגל ואנשים חיים ומתים לפי התוצאות", כך אמר היום מאמן בית"ר ירושלים, אוסבלדו ארדילס, על הביקורת שהוטחה בו ועל הידיעות בדבר האפשרות שיוחלף אם הקבוצה תמשיך לאכזב.

ארדילס המשיך: "אנחנו יכולים לשחק יפה, אבל לאנשים לא אכפת משום דבר, אלא מהתוצאות. אני כבר הרבה שנים בכדורגל ויודע שצריך סבלנות. ברור לי שישפטו אותי רק לפי התוצאות. ברור לי שאהיה פה בשנה הבאה רק אם אקח אליפות. אחרת, אני יכול לדבר כל היום וזה לא יעזור לי שום דבר".

לגבי הביקורת הנוגעת למשחק הקבוצתי של בית"ר, אמר ארדילס: "אני לא חושב שלא ניראנו כמו קבוצה. היינו טובים נגד דינמו. שתבין, הקבוצה האחרונה שניצחה אותם בבית היתה מנצ'סטר יונייטד. היו לנו בעיות שקיימנו רק משחק אחד לפני זה ולא היו לנו מספיק משחקי הכנה. סבלנו מפציעות, אבל בכל זאת היינו יותר טובים מהם. רק התוצאה לא היתה טובה וזה מה שאכפת לאנשים. אלה אנשים שונים ממני, אנשים שלא שיחקו מעולם בכדורגל. אבל אנחנו מקצוענים ויודעים לשחק נכון לדברים. הייתי יותר מודאג אם היינו משחקים גרוע, לא מתגוננים נכון ולא יוצרים הזדמנויות. אבל זה לא היה כך ואני מאושר".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

ארדילס:אשאר בבית"ר רק אם ניקח אליפות

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית