נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

שארפ: "רוצה לסיים את הקריירה במכבי" F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

שארפ: "רוצה לסיים את הקריירה במכבי"

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: שארפ: "רוצה לסיים את הקריירה במכבי"
הודעהפורסם: 29 יולי 2006, 10:46 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

"השינויים עדיין לא הסתיימו, יש עוד דברים שצריך לדאוג להם יש מאמנים חדשים ושחקנים חדשים".

על עזיבתו של פיני גרשון, אמר שארפ: "כולם ידעו שפיני עוזב אז זו לא ממש הפתעה. ברור שאני עצוב כי הוא חלק מהמשפחה, זה קשה שמישהו עוזב אבל החיים ממשיכים".

לגבי העונה הקרובה של מכבי, סיפר הקפטן: "אני מקווה שנצליח לשמור על המעמד, אנחנו עושים את זה כבר הרבה שנים אז למה להפסיק עכשיו?".

שארפ חתם במכבי ל-3 השנים הקרובות ולשאלה האם הוא מתכוון לסיים את הקריירה במכבי, ענה הגארד הוותיק: "כן זו התוכנית, לסיים את הקריירה במכבי". שארפ הצטרף לאנתוני פארקר (נחת הבוקר) כדי לפתוח קייטנת קיץ.

הקפטן סיים את חוזהו בתום העונה החולפת, אך במכבי היה ברור שהוא ימשיך בקבוצה ויתלה את הנעליים רק בתום שנים נוספות במועדון - וכך אכן קרה.

יותר מכל, זוכרים את הקריירה של שארפ במכבי בזכות אותה שלשה גדולה מול ז'לגיריס קובנה, כשהשעון נגמר - שלשה שכפתה הארכה בה ניצחו הצהובים, ועלו בדקה האחרונה לפיינל פור שנערך בתל-אביב.

כאמור, שארפ הגיע למכבי בעונת 96-97, ומי שגילה אותו היה המאמן דאז, צביקה שרף, שהתלהב מיכולתו של שארפ במשחק גביע של מכבי מול מגדל העמק. מאז קנה שארפ את ליבם של האוהדים במשחק הקרבה ויכולת קליעה נהדרת מחוץ לקשת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

שארפ: "רוצה לסיים את הקריירה במכבי"

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית