נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

רוסו סוגר חשבון F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 6 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

רוסו סוגר חשבון

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: רוסו סוגר חשבון
הודעהפורסם: 27 יולי 2006, 13:38 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

"אני מעדיף לשכוח את העונה הקודמת", מצהיר ג'ובאני רוסו ממחנה האימונים של מכבי תל אביב בהולנד. אבל הניסיון להדחיק את העונה הגלאקטית המושמצת לא בדיוק מצליח. הקשר הקרואטי הטמפרמנטי לא באמת יכול לשכוח את העונה ההיא. "כולם הופתעו מהכישלון הגדול", הוא מדגיש, "לא אני. הכישלון היה ברור לי מהרגע הראשון".

שנה אחרי, נזכר רוסו איך כבר במחנה האימון קרא למנהל הקבוצה, אבנר טויטו, ואמר לו ש"העונה תהיה כישלון גדול, אין סיכוי שמכבי תצליח". היום רוסו אומר כי "לא היה צריך להיות חכם גדול כדי להבין את זה".

אז מה בדיוק לא עשו נכון במכבי, לדברי רוסו? "ניר קלינגר בחר שחקנים כמו שקונים ירקות בשוק. הוא יצא לשוק, אסף שחקנים מכל מקום והרכיב קבוצה. ככה לא בונים קבוצה". הוא מציין כי שחקנים כמו אייל ברקוביץ', בלסינג קאקו וז'וזה דוארטה לא היו צריכים ללבוש צהוב-כחול. "מכבי לא יכולה להביא שחקנים בינוניים, בטח לא חלשים. זאת לא עוד קבוצה בארץ, אלא הגדולה ביותר בכדורגל הישראלי. אמרתי כבר אז לאייל שהוא עשה טעות, שהוא צריך לפרוש. כששיחקנו בפתח תקוה, ילד בן 8 קילל אותו. ניגשתי לאייל ואמרתי לו שרק בגלל דברים כאלו, לא שווה לו לשחק כדורגל בישראל".

ברקוביץ' בינתיים פרש מכדורגל, ושלשום גם נבעט ממכבי נתניה. ג'ובאני "אמרתי לכם" רוסו ידע גם את זה. "מהרגע הראשון היה ברור לי שאייל לא יישאר בנתניה", מתגאה רוסו, "נתתי לו חודש וחצי. אייל משוגע, הוא לא יכול להצליח בישראל. איך שהוא בא למכבי ת"א, ידעתי שהוא לא יצליח. כשהוא הלך לנתניה, ידעתי שהוא ייכשל. הוא היה שחקן גדול, הוא אדם מצוין עם לב רחב, אבל הוא גם משוגע גדול. היה לי ברור שיהיה פיצוץ בנתניה. אני מציע לו לקחת את אשתו והילדים ללכת לטייל ולהתנתק מהכדורגל. הוא עבר עונה קשה במכבי ועכשיו הגיע האירוע בנתניה. אני לא מקנא בו, אפילו מרחם עליו".

וחזרה לקלינגר, או יותר נכון "לחומר האנושי הבעייתי שאסף קלינגר במכבי". לדברי רוסו, זו היתה אחת הבעיות הרציניות בגלאקטיקוס. "בחיים לא ראיתי תופעה כזאת של שטינקרים, איזו רמה גבוהה של ביצועים. זה הוציא את כולנו מדעתנו. כמה פעמים ברקוביץ' השתולל בחדר ההלבשה ומרוב עצבים כמעט הרביץ לשחקנים. עוד לפני שהאסיפה היתה מסתיימת, הכל היה עולה באינטרנט. השטינקרים האלה הרסו את מכבי. הקבוצה לא עניינה אותם, הם רק רצו לעזור לעיתונאים כדי לקבל ציון טוב".

לקראת העונה הקרובה רוסו אופטימי, כי "השטינקרים כבר לא פה, אני בטוח שהעונה יהיה שקט. אחרי חודשיים של אימונים כבר רואים שינוי משמעותי. מכבי ירדה מהכותרות, אין שערוריות והחומר האנושי מצוין". הוא גם מבסוט מהמאמן החדש: "עברתי הרבה מאמנים בישראל ובאירופה, אלי כהן הוא מאמן ברמה גבוהה מאוד. כבר רואים פה סדר ומשמעת, וגם אמונה שאפשר לבנות קבוצה, למרות שאין הרבה כסף".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 6 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

רוסו סוגר חשבון

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית