נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

יצחקי סיכם ל-5 עונות בבית"ר F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 13 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

יצחקי סיכם ל-5 עונות בבית"ר

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: יצחקי סיכם ל-5 עונות בבית"ר
הודעהפורסם: 25 יולי 2006, 13:00 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

ברק יצחקי סיכם היום (שלישי) ל-5 עונות בבית"ר ירושלים, באמצעות סוכנו, רונן קצב. יצחקי ישתכר כ-150 אלף דולר לעונה, לא כולל מענקי אליפות, גביע ואירופה שהוכנסו לחוזהו. בנוסף, חוזהו החדש כולל סעיף שחרור לחו"ל.

הסיכום הושג בתום פגישה שנערכה בין יו"ר בית"ר, ולדימיר שקלאר, לקצב. יצחקי, שיחתום רשמית על החוזה לאחר ט' באב, אמר בסיום הפגישה לאתר בית"ר.נט: "אני שמח מאוד שסוף סוף הגעתי להסכמה עם בית"ר. זאת הקבוצה שאני אוהב והיה חשוב לי מאוד שכל הסיפור במו"מ ייגמר כמה שיותר מהר. חשוב לי מאוד להיות חלק מבית"ר ירושלים גם בעונות הבאות, יש לנו מטרה עיקרית והיא לזכות העונה בתואר ואני מקווה לעזור לקבוצה להשיג מטרה זו.

"לאורך כל המו"מ קיבלתי הרבה חיזוקים מאוהדי בית"ר, שקראו לי להישאר בקבוצה, וזה דבר שעודד אותי מאוד, אני לא צריך לומר כמה הקהל של בית"ר גדול ונפלא ויש לו חלק גדול מאוד בהחלטה שלי לחתום על חוזה ארוך טווח בבית"ר. יש לנו סגל שחקנים יוצא מן הכלל והאווירה בקבוצה מדהימה, אני מאמין שבעזרת הקהל שיתמוך בנו תהיה לנו עונה שלא תישכח עוד המון זמן".

שקלאר אמר לאתר הרשמי: "החתמה מאוד חשובה. החתמנו את יצחקי ל-5 שנים וזה אומר הרבה על הכוונות שלנו כלפיו. ברק הוא אחד מאותם צעירים שיהוו את הבסיס של המועדון בשנים הבאות. ברק היה אחד מהמצטיינים בשני מחנות האימון. כבר בתחילת המו"מ, אמרתי לא פעם שיצחקי ישחק רק בבית"ר ירושלים ואני שמח שזה אכן קרה. עכשיו הזמן שלו להתעסק בכדורגל נטו ולא בדברים אחרים".

המו"מ בין הצדדים מתנהל בחודשיים האחרונים, ובמספר פעמים הגיע כמעט לסיכום סופי, אך בסופו של דבר, השחקן לא היה מוכן לוותר על החוזה שהובטח לו על ידי שקלאר לפני כחצי שנה. בעקבות היכולת הטובה שהציג יצחקי באימוני הקבוצה, הוחלט לתת לו חוזה דומה לזה שסוכם עמו עליו בזמנו. במהלך התקופה האחרונה, פנתה גנק הבלגית לרונן קצב, והציעה חצי מיליון דולר תמורת רכישת הקשר-חלוץ בן ה-22, אולם שקלאר דחה בתוקף את ההצעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 13 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

יצחקי סיכם ל-5 עונות בבית"ר

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית