נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

אוחנה: "אנחנו לא רוצים להיאבק בתחתית" F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 8 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

אוחנה: "אנחנו לא רוצים להיאבק בתחתית"

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אוחנה: "אנחנו לא רוצים להיאבק בתחתית"
הודעהפורסם: 21 יולי 2006, 08:54 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

הפועל כפר-סבא המריאה למחנה האימונים בהולנד. דרמה קטנה אפפה את הגעתה של הקבוצה לשדה התעופה הבוקר (שישי).

השחקנים התבקשו להגיע לנתב"ג עד 05:30 אך שלושת הזרים - עמנואל פאפו, יעוזה אבובקרי וסמואל יבואה, איחרו ב-45 דקות ומנהל הקבוצה, חנן קהלו, נלחץ.

קהלו, חמוש בתספורת חדשה סטייל רונאלדו, לא הצליח לאתר את שלושת השחקנים, וכשראה שאינם מגיעים בשעה היעודה החל ללכת הלוך חזור ברחבי הטרמינל בניסיון למצוא את הבנים האובדים.

מי שייצא למחנה האימון השני שלו העונה הוא גיז'רמו ישראלביץ', שהמריא עם ירוקים אחרים לפני כשבועיים ועכשיו הצטרף לקבוצתו החדשה.

כאשר נשאל קהלו היכן המאמן, אלי אוחנה, אמר המנהל: "אלי לא עובד בשביל התקשורת. כפר-סבא לא צריכה את התקשורת, רק את אלי טביב".

כשנשאל היכן השחקנים הזרים ענה קהלו בכעס: "אף אחד לא חסר, אל תעשה מהומה. תן לי לעשות את העבודה שלי בשקט".

בינתיים הגיע אלי אוחנה ועודכן בפרטי האירוע. המאמן נראה קצר רוח וענה בצורה לקונית לשאלות: "יוצאים למחנה אימון, כנהוג, כמו כל שנה, יוצאים לעבוד קשה. היה בסדר בשנה שעברה ואנחנו מקווים שהשנה יהיה יותר טוב.

"אנחנו לא רוצים לזכות באליפות, גם לא לקחת מקום שני. כמובן שהיינו רוצים לעשות זאת אבל אנחנו רוצים להיות במרכז הטבלה, במקום בטוח, ולא להיאבק בקרבות התחתית".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 8 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

אוחנה: "אנחנו לא רוצים להיאבק בתחתית"

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית