נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

ריאיון עם מיכאל זנדברג F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 2 [ 21 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

ריאיון עם מיכאל זנדברג

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ריאיון עם מיכאל זנדברג
הודעהפורסם: 20 יולי 2006, 14:10 
נושם מתחיל
נושם מתחיל

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

מיכאל זנדברג (26), גדל במחלקת הנוער של הפועל פ"ת ושיחק בקבוצת הבוגרים חמש עונות, בגיל 22 לטשה מכבי חיפה את עיניה אל הכשרון הצעיר וגייסה אותו לשורותיה בתקופה שבה התחיל עידן השליטה של מכבי חיפה בכדורגל הישראלי, זנדברג, ללא ספק היה חלק בלתי נפרד מההצלחה של הירוקים. לאחר ארבע עונות אצל הירוקים, החליט זנדברג לעבור מירוק לצהוב ובית"ר ירושלים צירפה אותו כחלק ממסע הרכש האינטנסיבי, בשביל להעמיד את סגל השחקנים הטוב בישראל. זנדברג משתלב בצורה נהדרת בקבוצה, לוקח מנהיגות במרכז השדה ולפחות לפי משחקי האימון אחראי על הרבה התקפות מוצלחות וגם כובש לא מעט שערים. זנדברג בריאיון אישי לאתר הרשמי של בית"ר ירושלים מספר על המעבר לקבוצה, השינוי שעברה בית"ר בשנה האחרונה, על הקהל בטדי, על השאיפות האישיות והקבוצתיות וגם על יחסי הכוחות בשש-בש מול רוני גפני.

איך ההרגשה לעבור מחולצה ירוקה, אחרי שלבשת אותה ארבע שנים, לחולצה צהובה?

הרגשה מוזרה באופן טבעי, אחרי שהייתי בקבוצה מסוימת במשך ארבע שנים, כמובן שיהיה לי מוזר קצת לעבור לקבוצה חדשה. אבל מה שהניע אותי זה הרצון לגוון, לחפש אתגר רציני ולהרגיש תחושות חדשות ואני רואה את כל החוויה הזאת כמשהו מאוד חיובי, כמובן שבית"ר ירושלים הוא לא סתם מועדון וכל שחקן שיעבור אליו יתמלא ברגשות שונים.

כשחקן מכבי חיפה, מה חשבת על בית"ר ירושלים?

בית"ר הוא ללא ספק מועדון גדול ויחיד במינו בארץ, הקבוצה עברה בשנה האחרונה שינויים מהותיים ויש הבדל גדול בין בית"ר של היום לבית"ר של פעם, לכל תקופה היה את הייחוד שלה. מאז שארקדי גאידמק נכנס לבית"ר, אני רואה את המועדון הזה בצורה שונה מבעבר. תמיד בית"ר היה מקום שכיף לבוא לשחק בו ובטח באיצטדיון טדי עם האווירה המדהימה.

אפרופו טדי, איך ההרגשה לשחק בו כשחקן הקבוצה היריבה?

אני תמיד אמרתי שכיף מאוד לשחק באיצטדיון טדי, הקהל הבית"רי נותן אווירה מצוינת, שפשוט כיף לשחק כדורגל וכמובן שכל הלחץ מסביב רק מאוד מאתגר אותי ואני אוהב אתגרים, מה שכן יהיה מוזר אבל מאוד כיף, זה העובדה שהקהל המדהים הזה יהיה פעם ראשונה לצידי ולא נגדי, אני מצפה לזה ואני בטוח שזה ידחוף אותי המון.

עושה רושם שאתה לא שחקן שמתרגש במיוחד ממעמדים חשובים או מלחיצים, מגדירים אותך כשחקן קר-רוח, אולי זה מה שגורם לך להנות יותר מאווירה מדהימה כמו בטדי?

אצטדיון טדי לא אמור להלחיץ, אלא לדחוף ולדרבן שחקנים שאפתנים יותר קדימה שעליהם להתמודד עם מצבים כאלה במידה והם רוצים להתקדם. אני יכול להעיד על עצמי שמשחקים תחת אווירה גדולה ואפילו מעט מלחיצה, רק הוציאו ממני את המיטב כשחקן.

איך עובר מחנה האימונים ברומניה עד עכשיו?

המחנה עובר מצוין, אני חושב שסה"כ המטרה היא בעיקר להתגבש וגם לשחק כמה שיותר כדי לעבוד על הכימיה והתיאום בין השחקנים, אנחנו משיגים את המטרות בצורה הטובה ביותר עד עכשיו ומקווה שנשיג אותן במלואן בסיום תקופת ההכנה.

מה דעתך על דרק בואטנג ועל הזרים החדשים?

בואטנג הוא שחקן ברמה גבוהה מאוד בקנה מידה עולמי, לדעתי צריך לתת לו עוד מעט זמן התאקלמות ואז נראה ממנו דברים מדהימים. לגבי הזרים האחרים, ז'ואנו פינטו ומלאובאן מירוסביץ' התרשמתי מאוד לטובה במהלך האימונים, אבל נצטרך להיות סבלניים גם כלפיהם בתקופה הקרובה ולתת להם הרגשה של בית חם שיכניס אותם לעניינים ויפיק מהם את המיטב.

חתמת בבית"ר ירושלים לשלוש שנים, תקופה ארוכה ומחייבת מבחינתך ומבחינת המועדון

המטרה האישית שלי היא להגיע להגשמה עצמית כשחקן בית"ר ירושלים, התקופה הזאת היא שיא הקריירה שלי והיא מעידה על הכוונות שלי כלפיי המועדון ושל המועדון כלפיי, אם אני מגיע בגיל שלי למועדון בסדר גודל כזה אז המטרה העיקרית שלי היא להצליח בו ולהתקדם איתו כמה שיותר רחוק.

לבית"ר ירושלים השנה יש לא שאיפות גדולות ומטרות שהציבה לעצמה, כמו לזכות בכל תואר אפשרי בישראל וגם להצליח באירופה, אתה חושב שהמטרות האלה הן אפשריות?

מבחינת חומר השחקנים המטרות בהחלט אפשריות, הקהל צריך להבין שלקבוצה לוקח זמן להתחבר, במיוחד שמדובר ברכש גדול שנעשה ורוב השחקנים לא שיחקו אחד עם השני בעבר. אני לא מנסה להנמיך ציפיות, אלא חושב שהקהל, ההנהלה והתקשורת צריכים להבין את הדברים האלה. שאר השחקנים ואני בהחלט רוצים להפיק מעצמנו את המיטה ואני מקווה שייראו את זה במהירות, גם באירופה וגם בליגה.

מה רגע השיא שלך בקריירה עד היום?

ללא שום ספק הצ'מפיונס ליג עם מכבי חיפה היה תקופת השיא שלי בקריירה. זה לא היה משחק או רגע ספציפי אלא כל החוויה בשלמותה, האירגון, האיצטדיונים באירופה, הקהל, הלחץ, התקשורת והעניין שמסביב. החוויה היתה פשוט מדהימה ומרגשת, אני אקח איתי את החוויה הזאת לעוד הרבה שנים, בשאיפה שאוכל להגשים אותה שוב עם בית"ר ירושלים.

ומה היעד הבא שאתה מציב לעצמך כמטרה בתור שחקן?

המטרה הבאה שלי בקריירה היא להגיע שוב לצ'מפיונס ליג עם בית"ר ירושלים ואף להצליח שם, אני שואף להצליח העונה בכל מסגרת אפשרית וגם כמובן להצליח בנבחרת ישראל, דבר שמאוד חשוב לי.

אומנם זה רחוק ממך, אבל במה רצה לעסוק שתפרוש מכדורגל?

שאלה טובה מאוד, כי אין לי תשובה עליה, עוד לא חשבתי על זה.. כרגע אני מתעסק רק בכדורגל ולא חושב יותר מידי מעבר.

חושב שתרצה להשאר בתחום?

יכול מאוד להיות שכן, ואם לא בכדורגל ספציפית אז בספורט בכלל, זה באופי שלי וקשה לי לראות את עצמי עושה משהו אחר.

איך זה להיות שותף של רוני גפני בחדר במחנה האימונים?

אני עם רוני בחדר כבר ממחנה האימונים בהולנד, למדנו להכיר את השני, נהיינו חברים טובים ואני מאוד אוהב לנצח אותו בשש-בש. למרות שבהולנד הלך לי יותר טוב נגדו.

לסיום, תרצה למסור משהו לאוהדי בית"ר ירושלים שמצפים ממך ומהקבוצה להרבה?

המטרה של האוהדים והשחקנים היא אותה מטרה, כולנו רוצים את להצליח ולעמוד בציפיות. אני מבקש מאוהדי בית"ר ירושלים רק לתת זמן לקבוצה, השחקנים זקוקים לכמה שיותר תמיכה, הבנה ודחיפה קדימה בהתחלה ואז אני משוכנע שהכל יתחבר ויהיה בסדר

מיכאל זנדברג נשמה Love:L

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 2 [ 21 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

ריאיון עם מיכאל זנדברג

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית