נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

דעה: בסוף צ'רלטון עוד תבוא לבדיקות פתע בבתים ותטיל קנסות F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 6 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

דעה: בסוף צ'רלטון עוד תבוא לבדיקות פתע בבתים ותטיל קנסות

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: דעה: בסוף צ'רלטון עוד תבוא לבדיקות פתע בבתים ותטיל קנסות
הודעהפורסם: 07 יוני 2006, 09:14 
נושם זהב
נושם זהב
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

דעה: הטלת 2.97 ש"ח (איך הגיע לתמחור המדעי הזה?) על צופה בפאב במונדיאל היא צעד של פניקה - בסוף יעשו אמבושים בבתים, בדיוק כמו במשטרים חשוכים

המאבק של צ'רלטון בעם שרוצה לראות מונדיאל נמשך והופך הזוי יותר ויותר - לאחר שהחליטו בחברה לרדוף את בעלי הפאבים ולדרוש מהם אלפי שקלים על הצופים בזמן המשחקים, הוחלט על סכום מדויק (על מאית האגורה) של 2.97 ש"ח לצופה.

איך בדיוק הם הגיעו לסכום הזה? אילו כלכלנים הם העסיקו כדי להגיע לתמחור המדעי הזה? ת'אמת, אני מוכן להשתתף בעלות בזמן צפייה במונדיאל בפאבים אך אני דורש הנחה - אני מוכן לשלם 2.68 ש"ח. לא פחות ולא יותר. יאללה, למאבק מחודש..

אנשי צ'רלטון גם הבטיחו סיירת שתסייר בין מקומות הבילוי כדי לצוד את בעלי העסקים שלא יעבירו את רווחיהם אליהם. אני אומר למה להסתפק בכך? אפשר גם ליצור סיירת כיבוי טלוויזיות אישיות.

אני חושב שהגיע הזמן שצ'רלטון תקבע את חוק הצפייה בבית: כדי שמקסימום אנשים ישלמו לה על המשחקים היא תקבע שמותר לראות את המונדיאל רק ברמת ה"פרט עד ארבעה אנשים". כלומר, סיירת של צ'רלטון תסייר לה בין הבתים ותוודא שלא הזמנתם יותר מ-3 אנשים לצפות עמכם במשחקים.

כמו כן ייתכן שהחברה תקבע כי על הצופים להיות בני-משפחה של האיש המשלם. כך, תכנס הסיירת לסלון, בדיוק כמו יחידה צבאית שחודרת לבית של מבוקשים, תספור את הצופים במשחקים, תדרוש תעודות זהות לווידוא הקשר המשפחתי ותטיל קנסות במקרה של עבריינים.

חוץ מהטלת הקנס, לאחד הפקחים יהיה את העונג לכבות לנו את הטלוויזיה באמצע הצפייה. מעין "הוצאה להורג" של החשק לראות כדורגל עד לסוף ימינו.

למה לעצור שם? צ'לרטון יכולה לחייב כל צופה שרכש את החבילה להגיש הצהרה בנוגע לכמות האנשים שיצפו אצלו ואז לבצע בדיקות פתע - במקרה של אי התאמה בין ההצהרה לצופה, תשלל ממנו זכות הצפייה במונדיאל או שבמקרה הגרוע הוא ייסקל באבנים בכיכר העיר.

ההחלטות של צ'רלטון משדרות מצוקה ובהחלט מזכירות משטרים חשוכים - כאלו של רדיפה עד חורמה של אוכלוסייה שרוצה לראות כדורגל ולא מוכנה לשלם מחיר מופקע.

הראו לי מדינה אחת בעולם שהיתה מרשה לחברה מסחרית לרדוף צופים של כדורגל בפאבים, כזו שתחדור למקומות הבילוי, תעמיד אותם בטור ותספור אותם. אני די מתבייש לספר את זה לחברים בלונדון פן יחשבו שמדובר בברה"מ של תקופת הצאר.

מעניין אותי מי יהיו הפקחים של צ'רלטון. מי יסכים לצאת אל הפאבים כדי להשבית שמחות חוקיות או יגיע לבתים לפשיטות האלו לוודא שלא גנבנו להם שני שקלים? אני מקווה שהמשטרה לא תהפוך לכלי בידי החברה. אולי הם ישכרו גברתנים מגודלים או נציגים של משפחות הפשע הישראליות.

אתם יודעים מה? צ'רלטון גם יכולה לפתוח את השידורים באופן גורף אך לשלוח כרטיסנים לבתים ולפאבים כדי לגבות את ה-2.93 (אופס, 2.97, שלא יהיו להם הפסדים חלילה). אני מבטיח להתנהג יפה לפקחים - פשוט לזרוק עליהם את הכסף הקטן הזה על הרצפה כדי לראות אותם זוחלים על גחונם ואוספים אותו.

one
מאת אמיר קרביץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 6 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

דעה: בסוף צ'רלטון עוד תבוא לבדיקות פתע בבתים ותטיל קנסות

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית