נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

"מבטיח שגרשון ישחק בבית"ר" F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 5 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

"מבטיח שגרשון ישחק בבית"ר"

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: "מבטיח שגרשון ישחק בבית"ר"
הודעהפורסם: 26 מאי 2006, 12:26 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

יו"ר בית"ר ירושלים ולדימיר שקלאר התראיין הבוקר (שישי) לרדיו ירושלים, וגילה כי שמעון גרשון יהיה שחקן בית"ר ירושלים בעונה הבאה. "אני מבטיח לאוהדי בית"ר ששמעון גרשון ישחק בבית"ר ירושלים, וכשאני מבטיח אני מקיים. מיכאל זנדברג עדיין לא חתום על חוזה, אבל מיד כשהוא יחזור הוא יחתום ונסגור את כל הסיפור".

על מועמדותו של המגן המגן רוני גפני, אמר שקלאר: "הייתה לי שיחה עם אבא של רוני גפני, הוא אמר שרוני רוצה לשחק בבית"ר, אנחנו גם רוצים אותו. יש עניין אחד לא ברור: האם יש לו חוזה לעונה הבאה. השחקן טוען שאין לו, בני יהודה טוענת שיש לו. ביום ראשון נבדוק בבקרה התקציבית האם יש לו חוזה ואם לא הוא יהיה בבית"ר בכפוף להחלטת המאמן".

גם בנושא החלוצים הישראלים שנמצאים על הכוונת, היה ליו"ר מה לומר: "שלומי ארבייטמן, טוטו תמוז ועומר גולן - אחד משלושתם ישחק בעונה הבאה בבית"ר ירושלים. עדיין אנחנו לא יודעים מי זה יהיה, אבל יש לנו מגעים עם כל אחד מהם".

במהלך הראיון גילה שקלאר כי המאמן אוסי ארדילס היה על הכוונת כבר לפני למעלה מחודש: "לארקדי גאידמק היתה החלטה קצרה לגבי קביעת המאמן. הוא נפגש עם גרנט וארדילס ואחרי יומיים קיבל את ההחלטה שארדילס הוא המועמד הראוי. אני יכול לגלות שארדילס היה על הכוונת שלנו כבר בתחילת הדרך ובזמן שמאמנים אחרים עלו וירדו- הוא נשאר".

על האפשרות שארדילס יביא עוזר מאמן משלו וגיא עזורי ידחק הצידה, הודיע שקלאר כי עזורי ישאר במועדון בכל מקרה, כמו מאמן הכושר טיביריוס דאראו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 5 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

"מבטיח שגרשון ישחק בבית"ר"

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית