נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

גיאדמק: "הממשלה צריכה לעשות משהו" F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 2 [ 17 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

גיאדמק: "הממשלה צריכה לעשות משהו"

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: גיאדמק: "הממשלה צריכה לעשות משהו"
הודעהפורסם: 20 מאי 2006, 12:44 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

במהלך חתונת בתו של יו"ר בית"ר 014 ירושלים, ולדימיר שקלאר, הבעלים של בית"ר, ארקדי גאידמק, העניק ראיון קצר לצוות ONE על תשלום המונדיאל ועל בית"ר ירושלים בכלל.

גאידמק אמר ל-ONE: "שמעתי על מה שאתם עושים באתר שלכם ואני חושב שהרעיון שלכם הוא טוב מאוד אבל בשוק החופשי של היום לכל האנשים שקשורים לשידור המונדיאל יש הוצאות והוצאות צריך לכסות.

"לדעתי זה סביר שהממשלה בישראל צריכה לעשות משהו אבל גם לה יש הוצאות. להרבה אנשים שם כדורגל הוא מאוד חשוב אבל זה לא משהו שאי אפשר לשרוד בלעדיו".

על תרומתו לחייל צה"ל כדי שאלו יוכלו לראות את המונדיאל אמר גאידמק: "החיילים עושים את הדבר הכי חשוב. הם שומרים עלינו ומסכנים את חייהם ובגלל זה חשוב שכל האזרחים במדינה יתמכו בצבא ובחיילים ובגלל זה אני החלטתי לשלם להם כדי קצת להסיח את דעתם וכדי שיוכלו לראות כדורגל".

על השאלה האם הוא חושב לעזור לכל האזרחים בישראל לראות את המונדיאל אמר המיליארדר: "זה משהו שאנחנו יכולים לעשות אבל אנשים יכולים לקנות את זה והחיילים לא, ובגלל זה החלטתי לקנות להם את השידורים".

גאידמק התייחס לכך שבית"ר זו הקבוצה היחידה בליגת-העל שעוד לא מינתה מאמן ואמר: "זה מצב יוצא דופן לקבוצה יוצאת דופן.

לפני העונה יהיה מאמן לבית"ר ואני מקווה שהוא יהיה טוב, כי זה חשוב לאוהדים של בית"ר ולכדורגל הישראלי בכלל.

"אנחנו במגעים עם כמה מאמנים ישראלים טובים מאוד וגם עם מאמנים מחו"ל ואני מאמין שבאמצע השבוע נודיע על שם המאמן הבא".

על האופציה כי יניב קטן יגיע לבית"ר אמר: "יניב קטן הוא שחקן מצויין. אני לא מודע לצד המשפטי ואם אנחנו יכולים לעשות איתו משא ומתן.

"אם זה אפשרי זה יהיה לנו כבוד ונשמח מאוד אם מר קטן יהיה בבית"ר בעונה הבאה".

על השאלה האם בית"ר פנתה לקטן ענה הבעלים של בית"ר:" עדין לא…".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 2 [ 17 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

גיאדמק: "הממשלה צריכה לעשות משהו"

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית