נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

עזורי. "אם הייתי יודע צרפתית" עזורי מבטיח: "ב F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עזורי. "אם הייתי יודע צרפתית" עזורי מבטיח: "ב

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: עזורי. "אם הייתי יודע צרפתית" עזורי מבטיח: "ב
הודעהפורסם: 15 מאי 2006, 08:16 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 4 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

עוזר המאמן של בית"ר בטוח שגם הירושלמים יהיו במאבק על התואר. לואיס פרננדז נפרד, אולי רק לזמן קצר: "מאוד אשמח לאמן את הנבחרת שלכם".

"התחלנו וסיימנו את העונה עם טעם טוב. השגנו את המטרה שלנו להגיע לאירופה", אמר בסיום המשחק עוזר המאמן גיא עזורי, והבטיח שיפור בעונה הבאה: "לא היה שום סיכוי שבית"ר תיקח השנה אליפות כי מכבי חיפה היתה מעל הליגה, אבל בעונה הבאה נתמודד על כל התארים, כולל אליפות. אני לא אוהב להשתמש במושגים של כישלון כי העונה עוד לא התחילה, אבל ברור לכולם שהציפיות מאיתנו בעונה הבאה הן להביא את האליפות".

על מינויו הצפוי של אברהם גרנט כמאמן, אמר עזורי: "אני לא מעורב בתהליך מינוי המאמן כך שאני לא יודע איפה זה עומד. אני אשמח מאוד אם אברם יגיע לבית"ר".

המאמן העוזב, לואיס פרננדז, הוסיף לגבי גרנט: "הוא מאמן מסוג אחד, ואני מסוג אחר. אני לא יודע אם אברם יצליח ואני גם לא רוצה לנחש את זה. אני מאחל בהצלחה לכל מי שיהיה מאמן בית"ר, גם לגרנט. אני אוהב את בית"ר ואת האוהדים שלה".

"אם אני הייתי יודע צרפתית והוא היה יודע אנגלית היינו מתקשרים יותר טוב", סיפר עזורי על יחסיו עם פרננדז. "הוא לימד אותי המון, אני מאמן יותר טוב בזכותו ואני אקצור את הפירות שאאמן קבוצה לבד".

http://www.hagaybibi.co.il/ יהי זיכרו ברוך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

עזורי. "אם הייתי יודע צרפתית" עזורי מבטיח: "ב

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית