נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

גאידמק: "לא יודע אם פרננדז יישאר" F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 13 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

גאידמק: "לא יודע אם פרננדז יישאר"

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: גאידמק: "לא יודע אם פרננדז יישאר"
הודעהפורסם: 26 אפריל 2006, 15:38 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

ארקדי גאידמק נחת בישראל לפני 48 שעות, והכותרות שוב מגיעות מהאיש מספר 1 בבית"ר 014 ירושלים, ומהיום כנראה כבר לא שייך לקבוצת הכדורסל של הפועל ירושלים.

לפני כניסתו למשחק חצי-גמר גביע המדינה, בו הוא מעודד את קבוצתו הנוספת בה הוא תומך - בני-סכנין, הקבוצה אותה הוא מממן באמת מכל הלב, עונה גאידמק בראיון מיוחד ל-ONE על השאלות הבוערות: האם ימשיך לתמוך בהפועל ירושלים וגם - מה קורה בבית"ר 014 ירושלים?

"ללואיס פרננדז יש חוזה עד סוף העונה וזהו זה", אמר גאידמק, "אני חושב זה הזמן שלי, למרות שאני לא ממש מבין כדורגל, אני עדיין לא מבין למה לואיס פרננדז לא משתף את ליאור אסולין ומעדיף אותו ואת עומרי אפק ביציע או על הספסל - מאשר שיילחמו על הדשא ויבקיעו גולים לטובת בית"ר".

"אני לא מבין למה שחקן כמו אסולין, שאני מאוד אוהב ומאוד מעריך, יושב על הספסל - כשאני רואה אותו כשנותנים לו לשחק, הוא משחק - בלי הפסקה".

"כשלואיס פרננדז הושיב את רונאלדיניו על הספסל, דיברו על מערכת היחסים ביניהם, אז אני מנחם את עמרי אפק - אם רונאלדיניו ישב על הספסל של פרננדז, גם אפק עכשיו יושב. לא שאני משווה ביניהם, אלא אני משווה בין מערכות היחסים של פרננדז לשחקנים שלו".

"נכון, לואיס פרננדז הוא שם גדול בכדורגל האירופי, אבל אנחנו בעידן אחר, עידן עם שמות גדולים יותר ואני מבטיח לך - בית"ר ירושלים בעונה הבאה תביא שחקנים ומאמנים גדולים. נכון, זאת השנה הראשונה שלי בכדורגל הישראלי, למדתי לקח גדול מאוד השנה. בשנה הבאה לא יהיו יותר תירוצים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 13 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

גאידמק: "לא יודע אם פרננדז יישאר"

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית