נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

"באליפויות שלהם אין יותר מ-3000 איש" F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 5 [ 68 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

"באליפויות שלהם אין יותר מ-3000 איש"

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: "באליפויות שלהם אין יותר מ-3000 איש"
הודעהפורסם: 13 אפריל 2006, 21:29 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

יממה לאחר שנהנו מחופשה לרגל ליל הסדר, שבו שחקני מ.ס. אשדוד הערב (חמישי) להתאמן לקראת משחק הבית מול מכבי חיפה.

הנושא המרכזי המעסיק את ההנהלה האשדודית לפני המפגש מול האלופה הוא לא הסגל שיעמוד לקראת המשחק (סגל מלא נכון לעכשיו), אלא עצם קיומו של המשחק.

כזכור, רק לפני יומיים איים מנכ"ל העל של אשדוד, אלון חזן, כי אם המשטרה לא תתפשר בנוגע לכמות האבטחה למשחק ביום שבת, אשדוד עשויה שלא להופיע.

על פי חזן, המשטרה דורשת 150 שוטרים ועוד 90 מאבטחים למשחק, בטענה שהירוקים מתכוונים לחגוג את האליפות באצטדיון הי"א.

חזן אמר ל-ONE: "אנחנו מקווים מאוד שניצור מגע עם המשטרה כבר מחר וננסה לפתור את זה. אני לא מצליח להבין איך מגיעים לכמות כזו של מאבטחים.

"זו הערכת מצב מוטעית כי אני בעברי כשחקן מכבי חיפה זכיתי באליפויות ולא ראיתי יותר ממקסימום 2500-3000 איש.

"בנוסף, יש את הצו האוסר כניסה של אוהדים למגרשים, גם במחיר של מאסר. אני מקווה שכמו שכל השנה המשטרה הייתה הוגנת איתנו ועזרה לנו המון, כך הם יבואו לקראתנו גם הפעם, כי המטרה שלנו היא רק לשחק כדורגל ולהחזיק את המועדון".

שוטרים במשחק כדורגל. צריך 150 מהם?
חזן הוסיף: "זה לא שאלה של איום על המשחק, אבל בהחלט יכול להיווצר מצב שלא נופיע. יכול להיות שלמשחק מול חיפה נופיע, אבל למשחק מול בית"ר עוד שבועיים, שהצפי של האוהדים יהיה שוב כזה, אולי נודיע מראש שלא נופיע.

"עם כל הרצון הטוב של האנשים שמחזיקים את המועדון כלכלית - זה קצת צורם שיש לנו הזדמנות קטנה להכניס למועדון קצת כסף וגם זה נשלל מאיתנו".

"האבסורד הוא", מסכם חזן, "שאפילו אין מכירה מוקדמת של כרטיסים בחיפה. המכירה היא רק פה באשדוד".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 5 [ 68 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

"באליפויות שלהם אין יותר מ-3000 איש"

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית