נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

אחרי הדרבי: השחתה של עשרות מכוניות F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 13 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

אחרי הדרבי: השחתה של עשרות מכוניות

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אחרי הדרבי: השחתה של עשרות מכוניות
הודעהפורסם: 10 אפריל 2006, 04:31 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

"כשאתה מסתכל על כל המשחק אז הפועל ראויה לניצחון", כך אמר הערב (ראשון) טון קאנן, מאמן מכבי ת"א, לאחר עוד הפסד בדרבי להפועל - הפעם 2:0.

לאחר המשחק נדהמו עשרות ממאוהדי הפועל לגלות ששמשות המכוניות שלהם נופצו וצמיגי מכוניותיהם נוקבו - על-פי החשד על-ידי אוהדי מכבי.

ליאור, אוהד הפועל, שמכוניתו עברה התעללות דומה, אמר: "כבר אי אפשר ללכת לכדורגל. מתנהגים כמו חיות. זה לא להאמין. זו כבר פעם שנייה שזה קורה לי. איך אנחנו אמורים לחזור הביתה עכשיו?".

במקביל נערכו ליד האצטדיון תיגרות אלימות בין שתי מחנות האוהדים - זאת לאחר שלפני המשחק הכל עבר בשקט.

הפועל כבשה את הראשון בפנדל של שמעון גרשון בתוספת הזמן של המחצית הראשונה, השני נפל בדקה ה-77 מרגליו של שי אבוטבול.

קאנן אמר לערוץ 10: "קיבלנו פנדל בתוספת הזמן של המחצית הראשונה - זה היה רגע רע לספוג".

"אני לא יודע אם היה או לא היה פנדל. בכל מקרה אני בדר"כ לא מדבר על שופטים וזה לא תירוץ אבל אנחנו קיבלנו הרבה יותר מדי כרטיסים צהובים - הם אפילו לא אחד. מעבר לזה לא שיחקנו טוב ולא הראנו את הנחישות הנדרשת. איבדנו יותר מדי כדורים שלא היינו צריכים לאבד".

קאנן נשאל על התנהגותו של אייל ברקוביץ', שנראה מקלל את השופט ואמר: "הוא ווינר. כולם מתנהגים אותו הדבר עם רגשות. הוא מקצוען ורוצה לנצח".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 13 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

אחרי הדרבי: השחתה של עשרות מכוניות

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית