נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

"אני חושב רק על בית"ר" F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 5 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

"אני חושב רק על בית"ר"

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: "אני חושב רק על בית"ר"
הודעהפורסם: 05 אפריל 2006, 15:40 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

מאמן בית"ר ירושלים לואיס פרננדז עורר מיני שערורייה השבוע, כשהגיב בזעם לקללות האוהדים כלפיו בעקבות משחק ההפסד להפועל כפר סבא. בתחילה הבטיח פרננדז באמוציונליות המאפיינת אותו כי הוא יעזוב את הקבוצה, אך נראה שב-24 השעות האחרונות הצרפתי מתחיל להתרכך ומנסה לחזור בו. בסיום האימון היום (רביעי) התראיין מאמן בית"ר לוואלה! ספורט והתייחס לכל אירועי השבוע האחרון.

בתחילת דבריו הדגיש פרננדז את הסיבות שבגינן גאידמק הביא אותו לישראל: "הבעלים הביא אותי לבית"ר ירושלים על מנת להביא אותה לאירופה ולהפוך את הקבוצה למקצוענית. אני חושב שהאוהדים יודעים שארקדי הביא לקבוצה שחקנים ומאמנים ברמה אירופאית, ובאנו לכאן כדי לעבוד עם הרבה רצון להצליח".

סוגיית העונה הבאה עדיין לא נסגרה, וכשנשאל על המשך דרכו בבית"ר אמר המנג'ר: "ההחלטה האם להמשיך בבית"ר ירושלים היא רק שלי, ואני אקבל אותה בתום העונה. הסיבה לכך היא שיש לנו עוד משחקים עד סוף העונה, ואחרי המשחקים האלה נבחן באיזה מצב אנחנו ונראה אם אפשר להישאר לעוד עונה. יש לנו עכשיו משחק חשוב מול בני יהודה, ואנחנו צריכים שהאוהדים יעודדו במשחק בשבת מהדקה הראשונה ועד לסיום המשחק.

"מאז שהגעתי לבית"ר בנובמבר יחד עם אריק בלונדל וטיבריוס דאראו, אני חי בירושלים רחוק מהמשפחה שלי, אני עובד קשה וחושב אך ורק על בית"ר. לא באתי לכאן בשביל שיקללו אותי, באתי לישראל כי אני אוהב את ישראל ואני רוצה לגרום לאנשים כאן שיהיה להם רק טוב".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 5 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

"אני חושב רק על בית"ר"

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית