נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

בגליל יש עוד קוסם F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

בגליל יש עוד קוסם

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: בגליל יש עוד קוסם
הודעהפורסם: 29 מרץ 2006, 14:15 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

שלושת הניצחונות הרצופים שהשיגה הפועל גליל עליון מאז חזר אליה עודד קטש, השכיחו במידת מה את רצף ההפסדים הארוך בטרם חזרתו של המאמן לצפון. הגליל התאוששה, התייצבה, וחזרה לשחק כדורסל שמח, נלהב ורעב. אבל פרט למאמן המתקאמבק, ישנו אחראי נוסף לשינוי.

ליאור ליפשיץ (21, 1.78 מ'), שהקפיץ כדור כילד בעומר שבדרום והקיץ עזב אחרי שנים ארוכות את מכבי ראשון לציון, הוא אחד האחראים העיקריים למהפך שעבר על הגליל. הרכז האנרגטי, זוכה מדליית הכסף עם נבחרת העתודה של 2004, ירד בתחילת העונה למכבי פתח תקווה מהלאומית לאחר שלא מצא מקום משמעותי בקבוצת הבוגרים של ראשל"צ. מאז הגיע לגליל הוא הפך לכח משמעותי בניהול המשחק, בלחץ על הכדור ובהתלהבות.

משחק נהדר של 20 נקודות ו-15 אסיסטים עם מכבי פתח תקווה בגומלין רבע הגמר כמעט וגרם להדחת הגליל מהגביע, ובקבוצה הצפונית מיהרו לספח אליהם את השחקן. "תמיד האמנתי ביכולת שלי וידעתי שאני יכול לשחק בליגת העל", אומר ליפשיץ, שבשני משחקי הליגה האחרונים קלע 9.5 נקודות, מסר 5.5 אסיסטים וחטף 3 כדורים ב-30 דקות משחק. "קטש נותן לי המון אמונה, ולי נשאר רק להחזיר לו".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

בגליל יש עוד קוסם

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית